Χαμός στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου: Αποθεωτική υποδοχή στην Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς (vids)

Χαμός στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου: Αποθεωτική υποδοχή στην Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς (vids)

Η αποστολή της Παρτιζάν μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Μαδρίτη και το επεισοδιακό ματς, γνώρισε αποθέωση από τον κόσμο της στο αεροδρόμιο.

Η Παρτιζάν ήταν η μεγάλη νικήτρια στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Παρασκευής, στο πιο επεισοδιακό παιχνίδι στη Euroleague, με τους παίκτες των δύο ομάδων να παίζουν απίστευτο ξύλο δυο λεπτά πριν το τέλος.

Η Euroleague θα αποφασίσει εντός της ημέρας τι θα γίνει με την τύχη των παικτών που ενεπλάκησαν στο συμβάν, ωστόσο, οι Σέρβοι επέστρεψαν στο Βελιγράδι, όπου γνώρισαν αποθεωτική υποδοχή από τους οπαδούς της ομάδας.

Με συνθήματα, τραγούδια και αποθέωση στον Ντάντε Έξουμ υποδέχθηκαν οι φίλοι της Παρτίζαν την αποστολή της ομάδας, με τους ίδιους να γίνονται «ένα» μαζί τους και να τραγουδούν.

Ακόμα και ο τραυματίας Έξουμ ήταν χαμογελαστός, παρά το γεγονός ότι ενδέχεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, με εκατοντάδες φίλους της ομάδας να βρίσκονται στο αεροδρόμιο και να ζητούν Final Four και… ευρωπαϊκό από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Δείτε βίντεο από την αποθεωτική υποδοχή:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ