Ο Γιαμπουσέλε το έχει κάνει ξανά: Από την… κουτουλιά και τη χειρονομία με τα γεννητικά του όργανα στη «φονική» λαβή στον Έξουμ (vids)

Ο Γιαμπουσέλε το έχει κάνει ξανά: Από την… κουτουλιά και τη χειρονομία με τα γεννητικά του όργανα στη «φονική» λαβή στον Έξουμ (vids)

Η εγκληματική λαβή του Γκέρσον Γιαμπουσέλε στον Ντάντε Έξουμ είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Τα ξεσπάσματα του Γάλλου και οι άλλες δυο φορές που παρασύρθηκε από τον εκνευρισμό του.

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε και η δολοφονική επίθεση που έκανε στον Ντάντε Έξουμ στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτιζάν είναι το νούμερο ένα αντικείμενο συζήτησης σε όλη την Ευρώπη τις τελευταίες ώρες.

Ο Γάλλος φόργουορντ της βασίλισσας είναι αυτός που ενεπλάκη περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στο απίστευτο επεισόδιο που συνέβη 1.40 πριν τη λήξη του ματς και ενώ τα πάντα είχαν κριθεί και κυρίως αυτός που «εγκλημάτισε» ουσιαστικά έναντι του Αυστραλού γκαρντ της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον οποίο τραυμάτισε και μάλιστα πιθανότατα σοβαρά.

Ο Γιαμπουσέλε επιτέθηκε με λαβή ελληνορωμαϊκής στον αντίπαλο του που από τύχη δεν είχε κάποιον τραυματισμό που θα του στοίχιζε την καριέρα του, αφού από θαύμα δεν χτύπησε στην σπονδυλική του στήλη. Όπως είναι λογικό όλοι μιλούν για τον Γάλλο, που δεν είναι και το καλύτερο παιδί του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αφού έχει προηγούμενα τον τελευταίο χρόνο με τη συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος εκτός από την επίθεση στον Έξουμ που δεν είναι απλά αντιεπαγγελματική, αλλά δολοφονική και μπορούσε να είχε προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στον Αυστραλό, έχει κι άλλα ξεσπάσματα και μάλιστα μέσα στους τελευταίους δέκα μήνες.

Ο Γιαμπουσέλε είναι το «κακό» παιδί του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ήταν πριν τη χθεσινή λαβή. Πριν από μερικούς μήνες είχε προέβη σε ακόμη μια κίνηση αντιεπαγγελματική, αντιαθλητική και όχι μόνο όταν τον περασμένο Ιούνιο στο ματς με την Μπαρτσελόνα όπου η Ρεάλ είχε ηττηθεί, λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος του ματς, κόλλησε το κεφάλι του στον έναν εκ των διαιτητών και φώναζε έξαλλος. Όπως θα δείτε στο βίντεο, η κίνηση του αυτή και το ξέσπασμα είναι τουλάχιστον για ντισκαλιφιέ.

Δείτε την επίθεση στον διαιτητή:

Το χειρότερο όμως δεν είναι ότι επιτέθηκε στον διαιτητή, αλλά ότι μετά από λίγο καιρό και ειδικότερα τον περασμένο Οκτώβριο, μετά από μία ήττα από την Μπασκόνια για το ισπανικό πρωτάθλημα, έδειξε πάλι την άσχημη πλευρά του χαρακτήρα του.

Ο Γιαμπουσέλε περνώντας μπροστά από τους φίλους των Βάσκων που πανηγύριζαν τη νίκη επί της βασίλισσας, έπιασε τα γεννητικά του όργανα, προκαλώντας τους, πάλι όμως δεν τιμωρήθηκε, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο χθεσινό επεισόδιο, που έδειξε ότι παρασύρεται εύκολα και είναι επικίνδυνος. Πλέον, δεν μπορεί να μην υπάρξουν συνέπειες για τον διεθνή Γάλλο, ο οποίος πήγε να σκοτώσει τον Έξουμ, με τη Euroleague να αποφασίζει εντός της ημέρας την ποινή που θα επιβληθεί και σε εκείνον αλλά και σε όσους ενεπλάκησαν στο απίστευτο αυτό συμβάν.

Και την άσεμνη χειρονομία του με την Μπασκόνια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ