Η Παρτιζάν προειδοποιεί τον κόσμο της: « Ένα αντικείμενο αν πέσει, το ματς με τη Ρεάλ θα διακοπεί!»

Η Παρτιζάν προειδοποιεί τον κόσμο της: « Ένα αντικείμενο αν πέσει, το ματς με τη Ρεάλ θα διακοπεί!»

Οι Σέρβοι προειδοποίησαν τους φίλους της ομάδας μέσω του Γκόραν Γκρμπόβιτς, Διευθυντή της «Stark Arena», πως με το παραμικρό... ο αγώνας στο Βελιγράδι κόντρα στη Ρεάλ θα διακοπεί.

Προειδοποίηση. Μπαρούτι μυρίζει η κατάσταση ανάμεσα σε Παρτιζάν και Ρεάλ μετά τα όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη Πέμπτη στη Μαδρίτη στον δεύτερο αγώνα των Play-Offs της Euroleague με τον Διευθυντή της «Stark Arena», Γκόραν Γκρμπόβιτς, να προειδοποιεί τους φίλους της ομάδας πως στο τρίτο παιχνίδι της σειράς που θα γίνει στο Βελιγράδι, με το παραμικρό αντικείμενο που θα πέσει στον αγωνιστικό χώρο η αναμέτρηση θα διακοπεί.

Διαβάστε επίσης: Σάκκαρη: «Δεν έπαιξα καλά, απλά επιβίωσα»

Αναλυτικότερα ο Γκρμπόβιτς δήλωσε στο «Mozzartsport»: 

«Ακούστε με, ξέρω ένα πράγμα, αν συμβεί κάποιο περιστατικό, πεταχτεί κάποιο αντικείμενο ή, Θεός φυλάξοι, κάποιος τραυματιστεί εξαιτίας του, θα αδειάσει ολόκληρη η κερκίδα σε 45 λεπτά και το τέταρτο παιχνίδι παίζεται χωρίς κοινό. Λοιπόν, να είστε έξυπνοι. Υποστηρίξτε την Παρτιζάν, τον σύλλογό σε αυτή την ιστορική στιγμή. Η Ρεάλ έχει γονατίσει και η ομάδα του Ζέλικο έδειξε από τι είναι φτιαγμένη και τι μπορεί να κάνει.

Ντροπιαστικές οι τιμωρίες που δείχνουν ότι η Παρτιζάν ξεκίνησε κάτι, αλλά δεν το έκανε. Ωστόσο, τελείωσε τώρα. Δεν χρειάζεται να επιστρέψουμε σε αυτό. Υπάρχει ένα νέο παιχνίδι που πρέπει να πάει καλά από όλες τις απόψεις. Η Παρτιζάν έχει πραγματικά μια ευκαιρία να κάνει κάτι απίστευτο, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς και το μέλλον. Το μπάσκετ δεν σταματά μετά από αυτή τη σεζόν. Το εγχείρημα της Παρτιζάν όπως αυτό πρέπει να διαρκέσει μια δεκαετία, ολόκληρο το σερβικό μπάσκετ πρέπει να επωφεληθεί από αυτό που κάνει η ομάδα του Ζέλικο και κάτι κάνουν πολύ μεγάλο.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Αρένα θα γεμίσει ξανά, αλλά αν η υπόλοιπη σειρά των πλέι οφ της Euroleague είναι υπό έλεγχο, τότε αυτή θα είναι στο μικροσκόπιο και πιστέψτε με, θα περιμένουν το μικρότερο δυνατό λάθος για να επανέλθουν με επιβολή ποινής.

Η Euroleagyue έχει τους ελεγκτές της γύρω από την αίθουσα, κάτι που είναι πολύ φυσιολογικό. Ξέρετε όταν ο εκφωνητής κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ζητά από τους οπαδούς να απομακρυνθούν από τους διαδρόμους, νομίζετε ότι είναι ατύχημα. Όχι, τίποτα δεν είναι ατύχημα. Αλλά κάποιος από την Euroleague αναφέρει ότι πρέπει να γίνει, και τώρα φανταστείτε κάτω από τέτοιες εντάσεις τι είδους έλεγχος θα είναι και πόσα μάτια θα είναι στραμμένα στο Βελιγράδι».

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς απέχει ένα ματς από τη… σκούπα κόντρα στη «βασίλισσα» που θα τη στείλει μετά από καιρό σε Final Four και δε θέλει με τίποτα να χάσει την ευκαιρία να πάει στο Κάουνας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ