Μπαρτζώκας: «Δεν… έπαθα έμφραγμα, είμαι καλά – Εντελώς διαφορετικό το Game 4»

Μπαρτζώκας: «Δεν… έπαθα έμφραγμα, είμαι καλά – Εντελώς διαφορετικό το Game 4»

Με αρκετή δόση χιούμορ αντιμετώπισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα όσα συνέβησαν στο Game 3 της σειράς του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε.

Έπειτα από το μαγικό buzzer beater του Κώστα Σλούκα ο Ολυμπιακός πήρε ξανά το προβάδισμα στην σειρά με τη Φενέρμπαχτσε, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει μετά το τέλος της αναμέτρησης γλύτωσε το έμφραγμα, ενώ ξεκαθάρισε πως το Game 4 πρόκειται για εντελώς διαφορετική υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Το σουτ του Σλούκα ήταν βγαλμένο απ’ τη «ζωή» του… Σπανούλη

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Νιώθω πολύ ωραία, δεν έπαθα έμφραγμα, είμαι καλά. Ήταν φανταστικό ματς για τους φιλάθλους, βάλαμε δυο τρομερά σουτ στο τέλος με Βεζένκοφ και Σλούκα. Πήραμε το προβάδισμα, αλλά δεχθήκαμε καλάθια. Ευστόχησαν, αλλά βρήκαν τρόπο να σκοράρουν, όπως κι εμείς στο τέλος.

Ήταν τρομερή εμφάνιση, ήμασταν νευρικοί, αλλά το στο τέλος βρήκαμε τις λύσεις και κερδίσαμε, κάτι που δεν είναι εύκολο σε αυτή την έδρα. Πρέπει να αναλύσουμε το ματς, έχουμε μία μέρα μπροστά μας. Το επόμενο ματς είναι άλλη υπόθεση. Πρέπει να το κερδίσουμε, αυτή είναι η φιλοσοφία μας, δεν θα είναι εύκολο για εμάς, αλλά δεν θα είναι εύκολο ούτε για την Φενέρ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ