Αγγελόπουλοι μετά το διπλό στην Πόλη: «Ζούμε μαγικές στιγμές» (vid)

Αγγελόπουλοι μετά το διπλό στην Πόλη: «Ζούμε μαγικές στιγμές» (vid)

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν για το νέο έπος στην Πόλη και αποθέωσαν τους παίκτες και τον Γιώργο Μπαρτζώκα για όσα έχουν καταφέρει τόσο στο χθεσινό ματς, αλλά και γενικά στη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με μεγάλο διπλό από το γήπεδο της Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Τετάρτης και πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την τούρκικη ομάδα και το τρίποντο του Κώστα Σλούκα, οι ιδιοκτήτης των Πειραιωτών, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν στην κάμερα του Olympiacos TV και υποκλίθηκαν στους παίκτες και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα! Ζούμε μαγικές στιγμές!», τόνισε ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος και συνέχισε: «Είμαστε περήφανοι για αυτό που έχουμε καταφέρει για τον Ολυμπιακό. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στο επόμενο παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο κ.Παναγιώτης Αγγελόπουλος, τόνισε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι το είχαμε χάσει και το ξανακερδίσαμε, το ξαναχάσαμε και το ξανακερδίσαμε… Τελικά κερδίσαμε και αυτό δείχνει ψυχή, προσήλωση και πίστη της ομάδας στο αγωνιστικό πλάνο. Παίκτες που δεν είχαν πάει καλά στα προηγούμενα παιχνίδια, έβαλαν κρίσιμα σουτ. Ο Σλούκας ήταν απίστευτος, ο Βεζένκοφ έβαλε τα κρίσιμα, όμως, όλοι οι παίκτες έδωσαν και την ψυχή και το κορμί τους. Έκαναν θυσίες σε άμυνες και σε όλα. Και πάλι συγχαρητήρια στην ομάδα. Απλά κάναμε το 2-1. Η Φενέρ είναι ισοδύναμος αντίπαλος και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί την Παρασκευή».

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ