Λαρεντζάκης: «Όταν σούταρε ο Σλούκας, είχα περάσει ήδη τις πινακίδες»

Λαρεντζάκης: «Όταν σούταρε ο Σλούκας, είχα περάσει ήδη τις πινακίδες»

Υπόκλιση στο ταλέντο και την προσωπικότητα του Κώστα Σλούκα έκανε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, σε δηλώσεις του.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, χαρακτήρισε τον Κώστα Σλούκα, έναν από τους τρεις καλύτερους πλέι-μέικερ της Ευρώπης και τόνισε πως είχε αρχίσει ήδη να πανηγυρίζει στο τελευταίο σουτ, απέναντι στην Φενέρμπαχτσε.

Παράλληλα, τόνισε πως «στο επίπεδο που βρισκόμαστε κάθε μέρα είναι ξεχωριστή», αναφορικά με το πόσο διαφορετικό θα είναι το Game 4 την ερχόμενη Παρασκευή.

Διαβάστε επίσης: Η… μαχαιριά του Σλούκα στη Φενέρ σε όλες τις γλώσσες (vids)
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτό το σουτ και αυτή η νίκη θα μας δώσει έξτρα ψυχολογία. Από την άλλη πλευρά, η Φενέρ θα έχει επιπλέον πίεση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε με την ίδια ενέργεια και το ίδιο πλάνο για να πετύχουμε μια ακόμα νίκη.

Όταν έρχονται τα δύσκολα δείχνουμε χαρακτήρα και ότι αυτή η ομάδα έχει ψυχή. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και αύριο είναι ένας ακόμα τελικός για εμάς. Δεν πρέπει να αλλάξουμε πολλά, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να πάμε σε μεγαλύτερες επιθέσεις, γιατί η Φενέρ έχει μια αδυναμία εκεί.

Παιδιά όπως ο Σλούκας έχουν τεράστιο ταλέντο, έχει αποδείξει ότι είναι ανάμεσα στους τρεις καλύτερους πλέι-μέικερ της Ευρώπης. Τον πιστεύαμε και αν δείτε το βίντεο, όταν σούταρε είχα περάσει ήδη τις πινακίδες. Πήρε το σουτ και μας δικαίωσε.

Στο επίπεδο που βρισκόμαστε κάθε μέρα είναι ξεχωριστή. Το πανηγυρίσαμε χθες, τώρα το ξεχνάμε και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε το πέμπτο ματς, θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά εδώ και αυτό θα προσπαθήσουμε.

Με τόσους παλμούς που υπήρχαν τη στιγμή του τάιμ άουτ και μετά το καλάθι που είχε βάλει ο Γκούντουριτς ήμασταν σε σοκ. Ο Κώστας όμως προσπάθησε να μας ηρεμήσει και μετά έβαλε αυτό το καλάθι που μας έδωσε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ