Συγκινητικές στιγμές με τον Ντέιβιντ Μπλατ στο Τελ Αβίβ (vid) – Δέος για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού

Συγκινητικές στιγμές με τον Ντέιβιντ Μπλατ στο Τελ Αβίβ (vid) – Δέος για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού

Ο Ντέιβιντ Μπλατ πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας της Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς σε μια συγκινητική στιγμή, η ομάδα του λαού τον τίμησε για την προσφορά του στο σύλλογο.

Από το βράδυ της Πέμπτης (04/05) ο Ντέιβιντ Μπλατ βρίσκεται στο Hall of Fame της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πριν την έναρξη του αγώνα των Ισραηλινών με τη Μονακό για τα playoffs της Euroleague, η ομάδα του λαού, τίμησε τον σπουδαίο τεχνικό για την προσφορά του στον σύλλογο.

Σε μια συγκινητική τελετή, η Μακάμπι απέσυρε το μπάνερ με το Νο1 στην οροφή του Γιαντ Ελιάου, ενώ ακολούθησε η βράβευση του Μπλατ με μία τιμητική πλακέτα από τον εμβληματικό πρόεδρο των Ισραηλινών, Σιμόν Μιζράχι, καθώς επίσης κι ένα βίντεο από ανθρώπους του ευρωπαϊκού μπάσκετ προς τιμήν του, με τον ίδιο να συγκινείται φανερά σε εκείνο το σημείο.

Διαβάστε επίσης: Πέντε πράγματα που μάθαμε και πέντε που δεν θα μάθουμε ποτέ για το πρωτάθλημα που τελειώνει

Μαζί του ήταν ένας ακόμα θρύλος της Μακάμπι, ο Ντορόν Τζάμσι, που τον βοηθούσε να περπατήσει, όπως επίσης και ο προπονητής της ομάδας Όντετ Κάτας. Θυμίζουμε ότι ο πρώην τεχνικός των Ισραηλινών και του Ολυμπιακού δίνει μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ