Γουόκαπ: «Ο Σλούκας με έσωσε, διαλέγω το Γουοκαπόπουλος»

Γουόκαπ: «Ο Σλούκας με έσωσε, διαλέγω το Γουοκαπόπουλος»

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για το λάθος του που παραλίγο να στοιχίσει στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στο... ελληνικό επίθετό που προτιμά.

O Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει το 2-1 απέναντι στη Φενέρμπαχτσε για τα πλέι οφ της Euroleague, παίρνοντας τη νίκη χάρη στο τρομερό σουτ του Κώστα Σλούκα.

Μία φάση νωρίτερα ο Τόμας Γουόκαπ είχε κάνει λάθος πάσα που έδωσε τη δυνατότητα στον Ντισόν Πιέρ να κλέψει και τον Μάρκο Γκούντουριτς να δώσει το προβάδισμα στους Τούρκους.

Ο πλέιμεϊκερ των Ερυθρόλευκων, μίλησε στην ιστοσελίδα «BasketNews» και αναφέρθηκε στο λάθος του, ενώ ρωτήθηκε για το ελληνικό διαβατήριο επισημαίνοντας πως ως επίθετο θα διάλεγε το… Γουοκαπόπουλος.

Οι δηλώσεις του Τόμας Γουόκαπ:

Για το λάθος που έκανε: «Ήταν απλώς μια λάθος επικοινωνία. Ο Πιερ επέστρεψε ξαφνικά στη φάση. Ήμουν ήδη στα μισά της ρίψης της πάσας. Δόξα τω Θεώ, ο Σλούκας έκανε αυτό το σουτ. Με… έσωσε, σίγουρα».

Για το σουτ του Σλούκα: «Ένιωσα καταπληκτικά! Ήταν ένα σουτ λύτρωσης, 100%. Καθώς έτρεχα πίσω του, είπα «Σε ευχαριστώ, Σλου, σε ευχαριστώ». Τον φίλησα και τον ευχαρίστησα. Ήταν, γενικά, ένα παιχνίδι του Σλούκα. Δεν έκανε μόνο το τελευταίο σουτ. Έπαιξε υπέροχα για όσα λεπτά ήταν στο γήπεδο. Πάσαρε καλά την μπάλα, σούταρε καλά, κυριάρχησε στην επίθεση και έπαιξε και καλή άμυνα. Καταπληκτικός ήταν».

Για το αν άξιζε να κερδίσει ο Ολυμπιακός: «Αισθάνομαι, ότι αξίζαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Εάν η Φενέρμπαχτσε το είχε κερδίσει, θα μπορούσαν να πουν το ίδιο. Ήταν ένας πολύ μοιρασμένος αγώνας, μπρος-πίσω όλη την ώρα. Ήταν μια σκληρή νίκη και είμαι χαρούμενος που βγήκαμε στην κορυφή σε μια σφιχτή σειρά, όπως αυτή».

Για το γεγονός πως πήρε ελληνικό διαβατήριο: «Αισθάνομαι καταπληκτικά. Με τιμά και με ενθουσιάζει. Ανυπομονώ για το εγγύς μέλλον. Για αυτούς τους ανθρώπους που ήθελαν να το αποκτήσω, είμαι πολύ ευγνώμων. Φυσικά, ήθελα να μπορέσω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα. Είναι κάτι που δεν το παίρνω ελαφρά».

Για το ελληνικό όνομα που θα ήθελε να έχει: «Θα διαλέξω το Τόμας Γουοκαπόπουλος. Μου αρέσει, ακούγεται πολύ καλό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ