Απίστευτο: H Παρτιζάν εκδήλωσε επίθεση με 6 παίκτες στο παρκέ και δεν το κατάλαβε κανείς! (vid)

Απίστευτο: H Παρτιζάν εκδήλωσε επίθεση με 6 παίκτες στο παρκέ και δεν το κατάλαβε κανείς! (vid)

Στο Βελιγράδι συνέβη κάτι πρωτόγνωρο, καθώς η Παρτιζάν έκανε επίθεση στο φινάλε της δεύτερης περιόδου με 6 παίκτες και χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς.

Απίθανα πράγματα συνέβησαν στο Game 4 της Παρτίζαν με τη Ρεάλ στο Βελιγράδι, το οποίο τελείωσε με break των Μαδριλένων, που ισοφάρισαν σε 2-2 και στέλνουν τη σειρά σε Game 5 στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προχώρησε σε μία κίνηση που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, αφού ολοκλήρωσε τη δεύτερη περίοδο του ματς με 6 παίκτες στο παρκέ και μάλιστα επιτέθηκε κανονικά χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλησε να περάσει στο γήπεδο τον Ντάντε Έξουμ, ωστόσο δεν βγήκε εκτός κανένας συμπαίκτης του και η επαναφορά έγινε κανονικά.

Κανείς όμως δεν αντιλήφθηκε ότι δεν έγινε αλλαγή, με τους Σέρβους να εκδηλώνουν την τελευταία επίθεσή τους έχοντας στο παρκέ τον Έξουμ, τον Μανταρ, τον Νάναλι, τον Λεσόρ, τον Παπαπέτρου και τον Άντζουσιτς, ο οποίος ευστόχησε μάλιστα σε τρίποντο (!), το οποί ακυρώθηκε ως εκπρόθεσμο.

Όπως θα δείτε, 6 παίκτες την στιγμή που μπαίνει στο παρκέ ο Έξουμ, λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν επαναφέρει την μπάλα ο Λεσόρτ, ενώ το καλάθι αν ήταν εντός χρόνου θα μετρούσε κανονικά σε μια απίστευτη στιγμή που δεν έχει ξανασυμβεί.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ