Με Φαλ και Παπανικολάου το Top-10 των Game 4 της Euroleague (vid)

Με Φαλ και Παπανικολάου το Top-10 των Game 4 της Euroleague (vid)

Στα highlights των Game 4 της Euroleague, συμπεριλήφθηκε το μπλοκ του Φαλ και το κάρφωμα του Παπανικολάου. Στην κορυφή η συνεργασία Άντζουσιτς - Λε Ντέι.

Εντυπωσιακές φάσεις είχαν για άλλη μία φορά τα παιχνίδια της Euroleague. Mε τη διοργάνωση να έχει μπει στη φάση των plffs οι ομάδες παίζουν όλο και πιο σκληρά και αυτό φαίνεται και από τα στιγμιότυπα που προκύπτουν από κάθε παιχνίδι.

Η Euroleague έδωσε στη δημοσιότητα τα Highlights των Game 4 των Playoffs, σε ένα μοναδικό Top-10.

Διαβάστε επίσης: Ανιγκό: «Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να κερδίσουμε το ντέρμπι – Θα το κάνουμε για τους οπαδούς μας, για τους εαυτούς μας»

Σε αυτό περιλαμβάνονται και φάσεις από το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη με την Φενέρμπαχτσε, εκεί που οι «Ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα με 73-69.

Στην 7η θέση του Top-10 συναντάμε το φοβερό μπλοκ του Μουσταφά Φαλ, στον Τζεκίρι και στην 3η θέση τον Παπανικολάου να τρέχει όλο το γήπεδο στον αιφνιδιασμό και να καρφώνει την μπάλα στο καλάθι της τούρκικης ομάδας.

Στην κορυφή του βίντεο, βρίσκεται η καταπληκτική alley-oop συνεργασία ανάμεσα στον Άντζουσιτς και τον Λε Ντέι με τον δεύτερο να καρφώνει από ψηλά της Ρεάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ