Αποθέωσε Κοζέρ ο Τζέιμς : «Αν έπρεπε να ηττηθώ από κάποιον, χαίρομαι που ήταν από τον αδερφό μου» (pic)

Αποθέωσε Κοζέρ ο Τζέιμς : «Αν έπρεπε να ηττηθώ από κάποιον, χαίρομαι που ήταν από τον αδερφό μου» (pic)

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Φαμπιάν Κοζέρ τονίζοντας πως αν έπρεπε να αποκλειστεί από κάποιον, θα ήθελε να είναι από τον Γάλλο.

Οι Μάικ Τζέιμς και Φαμπιάν Κοζέρ υπήρξαν συμπαίκτες στην Μπασκόνια για δύο χρόνια, έχοντας φτάσει μέχρι και το Final Four του 2016, ενώ συνδέονται με μια δυνατή φιλία.

Φέτος, η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε μόνο ο ένας από τους δύο θα χαιρόταν την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου. Ο Γάλλος ήταν τελικά αυτός που προκρίθηκε, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 3-1 νίκες στη σειρά κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων» μερικές μέρες μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του έσπευσε να συγχαρεί τον φίλο και παράλληλα να τον αποθεώσει.

«Ο αδερφός μου… Δεν έχω υπάρξει πιο θυμωμένος και νευριασμένος την ίδια στιγμή… Αν έπρεπε να ηττηθώ από κάποιον, τότε είμαι χαρούμενος που αυτός είναι ο αδερφός μου», ήταν τα λόγια του.

Mannnnn….. my brother i never been more mad and happy at the same time. If i had to go out to somebody I’m glad it’s my brother

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael James (@mrnatural_05) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ