Ιτούδης: «Παίζουμε το υπέρτατο παιχνίδι, φαβορί ο Ολυμπιακός αλλά είμαστε αποφασισμένοι»

Ιτούδης: «Παίζουμε το υπέρτατο παιχνίδι, φαβορί ο Ολυμπιακός αλλά είμαστε αποφασισμένοι»

Ο κόουτς Ιτούδης σε δηλώσεις του ενόψει του ματς Ολυμπιακός-Φενέρ, το χαρακτήρισε ως το υπέρτατο παιχνίδι προσπαθώντας να μεταδώσει το... άγχος του φαβορί στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε αύριο (9/5 και ώρα 21:30), σε έναν… τελικό. Το Game 5 των playoffs της Euroleague που θα κρίνει αν θα περάσουν στο Final 4 οι ερυθρόλευκοι ή η ομάδα που κοουτσάρει ο Δημήτρης Ιτούδης.

Η Φενέρμπαχτσε έχει σταθεί εξαιρετικά στη σειρά έως τώρα έχοντας μπλοκάρει τα ατού του Ολυμπιακού αλλά και βασικά στοιχεία του παιχνιδιού του όπως η καλή κυκλοφορία και οι ασίστ σε συνδυασμό με την off ball κίνηση.

Διαβάστε επίσης: «Ασίκης» ο Αλέξης Κούγιας: Το βαρύ ζεϊμπέκικο του ποινικολόγου που έγινε viral (vid)

Ο Ιτούδης έχει μελετήσει εξαιρετικά τον αντίπαλό του και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να οδηγήσει τη Φενέρ στο Final 4. Σε δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός σχετικά με το επερχόμενο ματς ανέφερε:

«Παίζουμε το υπέρτατο παιχνίδι, το Game 5. Ξέρουμε ότι θα είναι σκληρό. Ακόμα ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας και είναι το φαβορί. Εμείς αποδείξαμε ότι ως ομάδα έχουμε πλάνο και επιθυμία να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Γνωρίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι μία πραγματικά καλή ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρα της, είναι δύσκολο να την κερδίσεις. Αλλά όπως είπα, είμαστε αποφασισμένοι και πρόθυμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ