«Κοντά στη Ρέαλ ο Καμπάτσο»- Πόσα του δίνει ο Παναθηναϊκός αλλά…

«Κοντά στη Ρέαλ ο Καμπάτσο»- Πόσα του δίνει ο Παναθηναϊκός αλλά…

Η El Mundo, φέρνει τον Καμπάτσο κοντά στη Ρεάλ και μάλιστα αναφέρει πως ζητά από τους Μαδριλένους να αυξήσουν τα χρήματα στην πρόταση που του κατέθεσαν.

Το όνομα του Καμπάτσο είναι το πιο «καυτό» ενόψει του καλοκαιριού, με φαβορί να παραμένει η Ρεάλ Μαδρίτης, που όμως έχει να καλύψει μεγάλη απόσταση σε σχέση με τις προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Αργεντινός γκαρντ.

Η El Mundo, στέκεται στη αλλαγή μάνατζερ του Καμπάτσο, που πλέον εκπροσωπείται από την Octagon και αναφέρει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Αργεντινός άσος και δεν πλησιάζουν τα όσα προσφέρει η «Βασίλισσα».

Διαβάστε επίσης: Το γαλλικό κλειδί του Ολυμπιακού στο Κάουνας

Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται πως, ο πλέι μέικερ του Ερυθρού Αστέρα επιθυμεί να επιστρέψει στη Μαδρίτη, με την προϋπόθεση να του χαριστεί το ποσό που χρωστάει, από την αποχώρησή του για το ΝΒΑ.

Ο Καμπάτσο έχει στα χέρια του επίσης, πολύ καλές προτάσεις με τον Παναθηναϊκό να του δίνει την καλύτερη οικονομικά με 3 εκατομμύρια ευρώ. Το εν λόγω δημοσίευμα της «El Mundo» αναφέρει συγκεκριμένα για το «πράσινο» ενδιαφέρον: «Ο Καμπάτσο έχει αυτή την στιγμή προτάσεις από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας, όπως οι Μονακό, Αναντολού Εφές και Ερυθρό Αστέρα που του προσφέρουν συμβόλαια με αποδοχές στα τρία εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν και τον Παναθηναϊκό που η προσφορά του είναι ακόμη μεγαλύτερη για το ίδιο διάστημα», με τους μνηστήρες (σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα) να είναι αρκετοί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ