Ρέγιες : «Άξιζα να αγωνιστώ παραπάνω με τον Παναθηναϊκό»

Ρέγιες : «Άξιζα να αγωνιστώ παραπάνω με τον Παναθηναϊκό»

Ο Φελίπε Ρέγιες αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση στη σειρά με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Στην προσωπική του απόδοση στη σειρά με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Φελίπε Ρέγιες, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο αρχηγός της «βασίλισσας» ήταν κομβικός παράγοντας στο break της ομάδας του στο ΟΑΚΑ (89-82), ενώ την βοήθησε αρκετά και στις δύο νίκες που έκανε στο WiZink Center και εξασφάλισε την πρόκριση της στο Final Four.

Ο έμπειρος φόργουορντ μέτρησε 18 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ στα 17:10 που έμεινε στο παρκέ, ενώ συνολικά στη σειρά μέτρησε 8.8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 11’23» συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Ο Ρέγιες μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Onda Madrid και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση κόντρα στο «Τριφύλλι»: «Όταν μπαίνω στο γήπεδο, παίζω στο 100%. Είμαι ικανοποιημένος γιατί το έδειξα στη σειρά με τον Παναθηναϊκό, παρά τον μικρό χρόνο συμμετοχής μου. Θα μου άρεσε να είχα παίξει παραπάνω, πιστεύω το άξιζα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ