Δεν μπαίνει τίποτα για τον Ολυμπιακό…

Δεν μπαίνει τίποτα για τον Ολυμπιακό…

Ασχημα τα ποσοστά των Πειραιωτών στον ημιτελικό με την Μονακό...

Σε πολύ δύσκολη θέση ο Ολυμπιακός στα μισά του δρόμου του πρώτου ημιτελικού. Είναι ήδη στο +12 η Μονακό (41-29) που είτε προκάλεσε, είτε απολαμβάνει το χειρότερο φετινό πρώτο ημίχρονο των Πειραιωτών στη διοργάνωση: 8 λάθη, 9 χαμένες βολές με ποσοστό επιπέδου 50% (9/18) και εντός παιδιάς για κλάματα λέει ο λογαριασμός ως εδώ για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Διαβάστε επίσης: Κοκκίνησαν τη «Ζalgirio Arena» οι οπαδοί του Ολυμπιακού – Δίπλα στην ομάδα οι Αγγελόπουλοι (Pics & vid)

Με 33, 3% στα δίποντα (στην πρώτη περίοδο πέτυχε μόλις ένα, με τον Κάαναν) με ακριβώς το ίδιο ποσοστό και στα τρίποντα (4/12, 33%) ο Ολυμπιακός απλά τα έχει σπάσει. Η διαφορά που απολαμβάνουν οι Μονεγάσκοι ως εδώ περνά αυστηρά από αυτή την παράμετρο.

Τι κάνει ως εδώ η ομάδα του Ομπράντοβιτς; Έχει καταφέρει να ισορροπήσει τα ριμπάουντ (19-18 υπέρ του Ολυμπιακού), έχει λιγότερα λάθη (5) και κυρίως; Παίρνει σκορ από την περιφέρεια της. Εκεί όπου ο Τζέημς (13), ο Λόιντ (9) και ο Οκόμπο (6) έχουν μόνοι τους σχεδόν όσους έχει ο Ολυμπιακός συνολικά. Εκείνοι είναι ήδη στους 28 οι Ερυθρόλευκοι έχουν έναν παραπάνω.

Μέσα σε όλα, οι Πειραιώτες έχασαν από νωρίς με δύο φάουλ τον Τόμας Ουόκαπ (05:51 χρόνος συμμετοχής στο πρώτο ημίχρονο), ενώ έχουν με δύο φάουλ και τον Ταρίκ Μπλακ (05:13), με τον Τζοέλ Μπολομπόι να τελειώνει το πρώτο ημίχρονο.

Τα στατιστικά του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ