Ματέο: «Παίζουν σαν μηχανή οι παίκτες του Ολυμπιακού»

Ματέο: «Παίζουν σαν μηχανή οι παίκτες του Ολυμπιακού»

Με... μηχανή παρομοίασε τους παίκτες του Ολυμπιακού ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του φάιναλ φορ της Euroleague, o προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Τσους Ματέο αφού πρώτα ανέλυσε το πως ήρθε η νίκη επί των Καταλανών, είπε για τον αντίπαλό του στον τελικό: «Η Μονακό κέρδιζε στο ημίχρονο, αλλά ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα και αντέδρασε από την άμυνά του. Είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες, που παίζουν σαν μηχανή και είναι πολύ συμπαγείς. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον τρόπο. Για την ώρα μπορούμε να ονειρευόμαστε».

Διαβάστε επίσης: Όλες οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του Σαββάτου

Ο Ισπανός τεχνικός είπε αρχικά για τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα: «Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά η Μπαρτσελόνα είχε πολύ καλά ποσοστά στα μακρινά σουτ. Καταφέραμε να μείνουμε σχετικά κοντά στο σκορ και είπαμε πως αν δεν συνεχιστούν τα ίδια υψηλά ποσοστά των αντιπάλων, θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Με τους έμπειρους παίκτες μας καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι εύκολο να φτάσεις στο Final 4, αλλά εμείς το κάναμε και είμαστε στον τελικό. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και θα δούμε τι θα κάνουμε στον τελικό. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και την ομάδα μου».

Για την προσφορά των τριών βετεράνων της Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό, ο Τσους Ματέο επισήμανε: «Ξέρουν πολύ καλά πώς να κλείνουν τα παιχνίδια. Ήταν πιο φρέσκοι γιατί δεν είχαν παίξει πολύ στην αρχή. Γνωρίζουν να ελέγχουν τον ρυθμό με τόσα χρόνια εμπειρίας, δεν χρειάζεται να τους λέω πολλά. Η δουλειά μου είναι πολύ εύκολη με αυτούς. Έχω μια ομάδα ενωμένη, που παλεύει όλη μαζί. Θα ήθελα να πάμε όλοι μαζί στον τίτλο. Γιατί να μην ονειρευτούμε γι’ αυτό για μια ακόμη βραδιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ