Ροντρίγκες: «Δεν έχω καταλάβει ακόμα πως κερδίσαμε»

Ροντρίγκες: «Δεν έχω καταλάβει ακόμα πως κερδίσαμε»

Ο Σέρχιο Ροντρίγκες ανέφερε πως θα πρέπει να δει ξανά τον τελικό της Euroleague απέναντι στον Ολυμπιακό, γιατί δεν έχει καταλάβει πώς κατάφερε η Ρεάλ να φτάσει στην νίκη.

Ακόμα και ο ίδιος ο Σέρχιο Ροντρίγκες δυσκολεύεται να καταλάβει πως κατάφερε η Ρεάλ Μαδρίτης να πάρει το τρόπαιο μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό της Euroleague.

Ο Ισπανός γκαρντ της «βασίλισσας» ήταν εκείνος που έδωσε το σύνθημα για την ανατροπή των τελευταίων λεπτών, πριν ευστοχήσει στο σουτ του αγώνα ο Σέρχιο Γιουλ και όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα «BasketNews», θα πρέπει να ξαναδεί τον τελικό για να καταλάβει τι έχει συμβεί.

Διαβάστε επίσης: Αντόνιο Κορδόν: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον νέο τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού

«Νιώθω κουρασμένος. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε κάτι απίστευτο. Απολαμβάνω να παίζω μπάσκετ. Θα παρακολουθήσω ξανά το παιχνίδι, γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα πώς καταφέραμε να νικήσουμε.

Είμαστε ένας απίστευτος σύλλογος. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετυχαίνουμε σπουδαία πράγματα. Δουλεύουμε κάθε μέρα για να ζήσουμε τέτοιες στιγμές. Και ήμασταν απολύτως έτοιμοι, επειδή ξέρουμε ότι στο τέλος θα έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε πλεονέκτημα.

Εγώ κατέκτησα την πρώτη μου EuroLeague στο 4ο Final Four μου. Έχασα δύο τελικούς πρώτα. Δεν είναι εύκολο. Είμαι περήφανος που έχω δύο EuroLeague με την Ρεάλ και μία με την ΤΣΣΚΑ. Έχω βρεθεί στο Final Four οχτώ φορές. Το πιο σημαντικό είναι η εμπειρία που κερδίζεις όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ