Σαμπόνις : «Απολαυστικό να βλέπεις την εξέλιξη του Σάρας»!

Σαμπόνις : «Απολαυστικό να βλέπεις την εξέλιξη του Σάρας»!

Ο Άρβιντας Σαμπόνις σχολίασε τη φετινή πορεία της Ζαλγκίρις που προκρίθηκε στο Final Four του Βελιγραδίου και αποθέωσε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Την εκπληκτική χρονιά της Ζαλγκίρις στη φετινή Ευρωλίγκα κλήθηκε να σχολιάσει ο πρόεδρος της λιθουανικής Ομοσπονδίας, Άρβιντας Σαμπόνις.

Η παλιά δόξα του λιθουανικού μπάσκετ ευχήθηκε η κατάληξη του Final Four στο Βελιγράδι να είναι ίδια με το 1999, όταν η Ζαλγκίρις είχε κατακτήσει το τρόπαιο, ενώ εκθείασε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

«Η πρόκριση της Ζαλγκίρις είναι μια πραγματικά σπουδαία επιτυχία… Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να κατακτήσει άλλον έναν τίτλο στο Βελιγράδι όπως πριν από σχεδόν 20 χρόνια! Δεν έχει σημασία ότι μεσολάβησαν δυο δεκαετίες. Είναι σημαντικό ότι επιτέλους έφτασε η μέρα!

Το κατόρθωμα της Ζαγκίρις αποκτά ιδιαίτερη σημασία αν βάλετε στην εξίσωση το μπάτζετ κι αν αναλογιστείτε ότι πρόκειται για μια νεανική ομάδα. Ο Γιασικεβίτσιους είναι ένας νεαρός προπονητής που θα ανέβει σε παγκόσμιο επίπεδο! Είναι απολαυστικό να βλέπεις την εξέλιξη του Σάρας!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σαμπόνις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ