Αποκαλύψεις για Βεζένκοφ και Κινγκς!

Αποκαλύψεις για Βεζένκοφ και Κινγκς!

Τι συμβαίνει με τον Σάσα Βεζένκοφ και τους Σακραμέντο Κινγκς.

Κάτι παραπάνω από τρομερή είναι η εφετινή σεζόν για τον Σάσα Βεζένκοφ. Η μια εντυπωσιακή εμφάνιση διαδέχεται την άλλη για τον πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού, που δίκαια αναδείχθηκε MVP της regular season της Euroleague.

Φυσικά, είναι γνωστό πως ο Σάσα Βεζένκοφ παρακολουθείται εδώ και καιρό από τους ανθρώπους των Κινγκς. Η ομάδα του NBA διατηρεί τα δικαιώματά του από τον Ιούνιο του 2022 και είναι η μοναδική που μπορεί να διαπραγματευθεί μαζί του.

Μάλιστα, δεν είναι και λίγες οι φορές που άνθρωπος του Σακραμέντο πήρε τον δρόμο για την Ελλάδα και τον Πειραιά προκειμένου να δει από κοντά τα… όργια του Σάσα. Ακόμα και ο Μάικ Μπράουν βρέθηκε στις εξέδρες του ΣΕΦ, για να πάρει μια γεύση από το αστέρι του Ολυμπιακού.

Με τη σεζόν να φτάνει σιγά-σιγά προς την ολοκλήρωσή της, τα δημοσιεύματα για τον Σάσα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ολοένα και πληθαίνουν. Το τελευταίο ρεπορτάζ αφορούσε τις απολαβές του Βεζένκοφ και έφερε την υπογραφή του Τζέισον Άντερσον.

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Sacramento Bee αποκάλυψε πως η ομάδα της Καλιφόρνια προσφέρει στον Βούλγαρο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού ένα συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές της τάξεως των 3-4 εκατομμυρίων δολαρίων. Το εν λόγω ποσό είναι ίσο με τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου ενός παίκτη που θα επιλεγεί στις θέσεις 15-21 του φετινού draft.

Αξίζει να σημειωθεί, πως MVP της EuroLeague θα έχει δικαίωμα να απαντήσει στην πρόταση των «βασιλιάδων» του NBA έως τις 15 Ιουλίου, ενώ από ένα ενδεχόμενο deal αναμένεται να βάλει στα ταμεία του ο Ολυμπιακός κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ