Τα μιλήσαμε, δεν τα συμφωνήσανε Γιαννακόπουλοι, Μπερτομέου

Τα μιλήσαμε, δεν τα συμφωνήσανε Γιαννακόπουλοι, Μπερτομέου

Χωρίς αποτέλεσμα η συζήτηση μεταξύ της οικογένειας Γιανναλόπουλου και του Ισπανού παράγοντα της Ευρωλίγκας, προς αποχώρηση από τη διοργάνωση ο Παναθηναϊκός.

Ενα tweet της ιταλικής μπασκετικής ιστοσελίδας sportando.it, άναψε φωτιές. Και αυτό διότι ανέφερε ότι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και δη η οικογένεια Γιαννακόπουλου, συζήτησε με τον Τζόρντι Μπερτομέου, με σκοπό να πέσουν οι τόνοι στη μεταξύ τους κόντρα και ο Παναθηναϊκός να παραμείνει κανονικά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Η είδηση ως προς τη συζήτηση των δύο πλευρών είναι απολύτως ακριβής, ωστόσο, το αποτέλεσμά της δεν ήταν αυτό που ανέμενε ο Μπερτομέου και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει λόγος για «επίτευξη συμφωνίας». Μάλλον το αντίθετο συνέβη.

Συγκεκριμένα, στην κουβέντα που έγινε με πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού και στην οποία συμμετείχε σύσσωμη η οικογένεια Γιαννακόπουλου, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μάνος Παπαδόπουλος και ο Μπερτομέου, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που αποτελούν λόγο προστριβής μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά κοινή συνισταμένη δεν βρέθηκε. Με τις προσπάθειες να πέσουν οι τόνοι να αποβαίνουν άκαρπες!

Μάλιστα, όπως προκύπτει, η οικογένεια Γιαννακόπουλου επικοινώνησε με τον Μπερτομέου μετά τη συνάντηση με τη FIBA, με σκοπό να τον ενημερώσει ότι μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της Ευρωλίγκας εναντίον τους, ο Παναθηναϊκός έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει από τη διοργάνωση. Από την πλευρά του ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, ζητώντας να υπάρξει νέα συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών μετά το Final 4, για να υπάρξει μια συμβιβαστική λύση. Κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από τους Πράσινους, οι οποίοι απαίτησαν άμεση αποκατάσταση της προσβολής που τους έγινε.

Αξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η επαφή μεταξύ των δύο πλευρών έγινε πριν την κοινή δήλωση που εξέδωσαν ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, εξαπολύοντας μύδρους κατά της Ευρωλίγκας και προσωπικά του Μπερτομέου. Δείγμα του ότι η συζήτηση δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη. Αλλά και ότι εάν εν αλλάξει κάτι άμεσα, οι Πράσινοι τη νέα χρονιά πιθανότατα θα αγωνίζονται στο Champions League της FIBA. Με τις προχωρημένες επαφές να έχουν επιβεβαιωθεί με κάθε επισημότητα από τις δύο πλευρές

Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε ότι το tweet του Sportando, που αποκάλυψε την επαφή, ανέφερε τα εξής: «Η πλευρά του Γιαννακόπουλου μίλησε χτες με τον Τζόρντι Μπερτομέου και συζήτησαν για επίτευξη συμφωνίας για την κατάπαυση του πυρός, που θα κρατήσει τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα, λένε πηγές του Sportando».

https://twitter.com/Sportando/status/992718484546211840

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ