Ποιος είναι ο… πρώην που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού – Η αποκάλυψη στο εξωτερικό (vids)

Ποιος είναι ο… πρώην που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού – Η αποκάλυψη στο εξωτερικό (vids)

Τι λένε στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό και τον πρώην ερυθρόλευκο που φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έχει αποκλειστικά το μυαλό του στους τελικούς της Basket League και στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το Game 2 της σειράς, όμως η μεταγραφολογία καλά κρατεί στο εξωτερικό για τους Πειραιώτες.

Μετά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που ακούγεται όλο και πιο συχνά για τον Ολυμπιακό, φαίνεται πως προστέθηκε ακόμη ένα όνομα που βρίσκεται στη λίστα των ερυθρόλευκων. Ο λόγος για τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ομάδας, σύμφωνα με όσα αναφέρει και η ιστοσελίδα «Basketnews.com».

Σύμφωνα με το λιθουανικό site, οι Πειραιώτες εκτός από τον Μιλουτίνοφ, κοιτάζουν τον 28χρονο πλέι μέικερ της Ρεάλ και πρωταθλητή Ευρώπης με τη βασίλισσα, που είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στη Μαδρίτη.

Ο Γκος είναι ένας παίκτης που έχει στοιχεία που αρέσουν στον Μπαρτζώκα και στο δημοσίευμα τονίζεται ότι θα μπορούσε να απασχολήσει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ανάλογα τι θα γίνει με τις υποθέσεις που «καίνε» στο λιμάνι (Σλούκας, Βεζένκοφ). Παρότι έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ μέχρι το 2024 μοιάζει δύσκολο να παραμείνει και τη νέα σεζόν. Αν πράγματι μείνει ελεύθερος από τη βασίλισσα τότε αρκετές θα είναι οι ομάδες που θα κοιτάξουν την περίπτωση του σύμφωνα με τους Λιθουανούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο απόφοιτος του Γκονζάγκα που είχε επιλεγεί στο Νο. 55 του draft το 2017, είχε φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2018-19 εξαργυρώνοντας την εξαιρετική σεζόν που είχε κάνει προηγουμένως με την Παρτιζάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ