«Τρελό» σενάριο με Παναθηναϊκό, Λαπροβίτολα, Μπαρτσελόνα και… Σλούκα

«Τρελό» σενάριο με Παναθηναϊκό, Λαπροβίτολα, Μπαρτσελόνα και… Σλούκα

Ένα απίθανο σενάριο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Mundo Deportivo» εμπλέκοντας τον Παναθηναϊκό, την Μπαρτσελόνα, τον Νικολάς Λαπροβίτολα και τον Κώστα Σλούκα.

Μια απίστευτη είδηση βγάζει στο φως η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» η οποία εμπλέκει τον Παναθηναϊκό, την Μπαρτσελόνα, τον Νικολάς Λαπροβίτολα και τον Κώστα Σλούκα σε ένα τρομακτικό… ντόμινο κινήσεων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ισπανοί, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αργεντίνο γκαρντ και είναι πρόθυμος να πληρώσει το buy out που προβλέπει το συμβόλαιό του ύψους 600.000 ευρώ για να τον κάνει δικό του. Προσθέτοντας έναν εξαιρετικό παίκτη στο ρόστερ του.

Ωστόσο τα πράγματα δεν σταματούν εδώ. Κι αυτό γιατί η Μπαρτσελόνα θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο Κώστας Σλούκας μένει ελεύθερος και δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τον Ολυμπιακό, θέλοντας να κάνει δικό της τον Έλληνα γκαρντ για να τον αντικαταστήσει.

Πλέον μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι Ισπανοί και θα έχουμε ένα συγκλονιστικό ντόμινο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα των ομάδων της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ