Πάει για διπλό «μπαμ» η Μπάγερν του Λάσο

Πάει για διπλό «μπαμ» η Μπάγερν του Λάσο

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Ντέβιν Μπούκερ και Κάρσεν Έντουαρντς.

Έτοιμη να πυροδοτήσει όχι ένα, αλλά δύο μεταγραφικά «μπαμ» φαίνεται πως είναι η Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους πρώην παίκτες της Φενέρμπαχτσε, Ντέβιν Μπούκερ και Κάρσεν Έντουαρντς, καθώς ο νέος τεχνικός του συλλόγου, Πάμπλο Λάσο τους έχει ξεχωρίσει ως τους βασικούς του στόχους.

Διαβάστε επίσης: H Big Bang της 1ης Ιουλίου – Ο Σάσα έφυγε, ο Σλούκας έρχεται, ο Πίτερς έμεινε και ο Ντόρσει περιμένει – Χαμός για τον Μίροτιτς

Ο Μπούκερ, ο οποίος αγωνίστηκε για μια τριετία στην Μπάγερν από το 2016 ως το 2019 μπορεί να καλύψει με ευκολία τις θέσεις τόσο στο «4», όσο και στο «5». Στη συνέχεια μετακόμισε στη Ρωσία για λογαριασμό της Χίμκι, ενώ την περασμένη σεζόν είχε 5.8 πόντους και 3.7 ριμπάουντ ανά μέσο όρο φορώντας τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Από την άλλη ο Έντουαρντς ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, έχοντας θητεία στο NBA, ενώ ταυτόχρονα ήταν ο πρώτος σκόρερ της G League. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν μπόρεσε να αποκτήσει σημαντικό ρόλο στην τουρκική ομάδα και δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Ολοκλήρωσε τη σεζόν με 9.9 πόντους, 1.4 ασίστ και 1.1 ριμπάουντ ανά μέσο όρο σε Τουρκία και Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ