Η μεγάλη ώρα για Σλούκα – Ορίστηκε το κρίσιμο ραντεβού με τους Αγγελόπουλους…

Η μεγάλη ώρα για Σλούκα – Ορίστηκε το κρίσιμο ραντεβού με τους Αγγελόπουλους…

Ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε από τις διακοπές του και θα συναντηθεί με τους προέδρους του Ολυμπιακού για να συζητήσουν για το νέο του συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε τον Σάσα Βεζένκοφ που μετακομίζει στο Σακραμέντο και τους Κινγκς, όμως πλέον σειρά παίρνει η πολύ σημαντική υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Κώστα Σλούκα.

Ο Έλληνας γκαρντ επέστρεψε σήμερα (2/7) στην Ελλάδα από τις διακοπές του στην Σαρδηνία και αναμένεται να συναντηθεί αύριο (3/7) με τους αδελφούς Αγγελόπουλους στα γραφεία της Arcadia, προκειμένου να μιλήσουν για τη συνεργασία τους.

Ο Σλούκας έμεινε ελεύθερος μετά από μια τριετία στο λιμάνι, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, αλλά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον θέλουν σαν… τρελοί στο ρόστερ της νέας σεζόν και για αυτό τον λόγο θα συζητήσουν τους όρους του συμβολαίου του και όχι μόνο.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει δώσει την προτεραιότητα στις συζητήσεις στον Ολυμπιακό, όπως είναι λογικό, με τη μισή Ευρώπη να «παραμονεύει» για να τον αποκτήσει, αφού δεδομένα πρόκειται για έναν από τους καλύτερους γκαρντ στη Γηραιά Ήπειρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σλούκας θέλει να συζητήσει κυρίως για τον ρόλο του στην ομάδα και εν συνεχεία για το οικονομικό κομμάτι, με τη διοίκηση ωστόσο να είναι αποφασισμένη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τον κρατήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ