Ολυμπιακός: Άκαρπη η πρώτη συνάντηση με Παπανικολάου

Ολυμπιακός: Άκαρπη η πρώτη συνάντηση με Παπανικολάου

Το πρώτο ραντεβού για την ανανέωση του Κώστα Παπανικολάου με τον Ολυμπιακό δεν καρποφόρησε. Έρχεται συνάντηση του αρχηγού των Πειραιωτών με τους Αγγελόπουλους.

Ο εκπρόσωπος του Κώστα Παπανικολάου είχε το πρώτο ραντεβού με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Γιώργο Σκινδήλια την Πέμπτη (6/7), όμως οι συζητήσεις έπεσαν στο… κενό και δεν υπήρξε συμφωνία.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν έδωσε το παρών, αλλά αντί αυτού ήταν ο Γιώργος Σφαιρόπουλος (μάνατζερ του παίκτη), ενώ και οι προέδροι των Πειραιωτών, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν ήταν επίσης στο ραντεβού για τονέο συμβόλαιο του «Παπ».

Οι δύο άνδρες δεν κατέληξαν άμεσα σε συμφωνία αναφορικά με τους όρους του συμβολαίου, δίχως βέβαια αυτό να προδικάζει κάτι αρνητικό για την εξέλιξη της υπόθεσης. Το δεδομένο είναι ότι οι δύο πλευρές θα συναντηθούν μέσα στις επόμενες μέρες για να κλείσει η υπόθεση.

Συγκεκριμένα, τα επόμενα 24ωρα θα γίνει ραντεβού ανάμεσα στον ίδιο τον παίκτη και τους προέδρους για να λήξει θετικά η υπόθεση και να μείνει για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια στο ΣΕΦ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ