«Μπαμ με Χάουαρντ ο Ολυμπιακός!» (pic, vids)

«Μπαμ με Χάουαρντ ο Ολυμπιακός!» (pic, vids)

Ο Ολυμπιακός «δουλεύει» μια μεγάλη μεταγραφή που μπορεί να προκαλέσει αίσθηση.

Οι αποχωρήσεις των Κώστα Σλούκα και Σάσα Βεζένκοφ έχουν αναγκάσει τον Ολυμπιακό να βγει στην αγορά και να κυνηγά τους αντικαταστάτες του. Πρώτη επιλογή για τη θέση του ψηλού είναι ο Νίκολα Μίροτιτς, ωστόσο στην Ιταλία αποκαλύπτουν και τον εκλεκτό για τη θέση του γκαρντ. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάρκους Χάουαρντ.

Όπως τονίζει ο δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Μάτζι, οι Πειραιώτες είναι πρόθυμοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να ντύσουν τον Αμερικανό γκαρντ της Μπασκόνια στα ερυθρόλευκα. Μια περίπτωση που φυσικά δεν είναι εύκολη, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο.

Σύμφωνα πάντα με τον Μάτζι, ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με τους Βάσκους ώστε να τους δώσει ένα ποσό και να αφήσουν ελεύθερο τον 24χρονο «μπομπέρ», για να γίνει κάτοικος Ελλάδας από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Κάτι που δεν είναι εύκολο όπως τονίζει, αλλά εφικτό.

Ο Χάουαρντ πέρασε την πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη με την Μπασκόνια, κάνοντας ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη Euroleague, με την απόδοσή του όμως να πέφτει λίγο στη συνέχεια. Πάντως σε πολλά παιχνίδια έδειξε την άνεση με την οποία μπορεί να φορτώνει τα αντίπαλα καλάθια με πόντους. Φέτος μέτρησε 14,2 πόντους, 1,4 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ, ανά περίπου 20 λεπτά που έμενε στο παρκέ σε 33 ματς στην κορυφαία διοργάνωση.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ