Χαμός για Μίροτιτς: Δεν είναι μόνο η Αρμάνι στο κόλπο…

Χαμός για Μίροτιτς: Δεν είναι μόνο η Αρμάνι στο κόλπο…

Στην υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς τίποτα δε θεωρείται οριστικό...

Χαμός για τον Νίκολα Μίροτιτς. Ουρά κάνουν οι μνηστήρες για την υπογραφή του. Λογικό και επόμενο καθώς πρόκειται για παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα της Euroleague.

«Βροχή» τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Μαυροβούνιου παίκτη, με τις Euroleague ομάδες να περιμένουν με το δάχτυλο στη… σκανδάλη. Με το που θα εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Μπαρτσελόνα ο Μίροτιτς, θα επικρατήσει και πανδαιμόνιο για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Με βασικό Πινέδα, στον τελικό το Μεξικό

Ως γνωστόν, τις τελευταίες μέρες, τα ρεπορτάζ τον στέλνουν στην Αρμάνι και την αγκαλιά του Ετόρε Μεσίνα. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δείχνουν να έχουν χάσει έδαφος και επαφή, με την ιταλική ομάδα να είναι το φαβορί για την απόκτησή του.

Ωστόσο, τίποτα δε θεωρείται τελειωμένο. Φαβορί η Αρμάνι, αλλά υπογραφές δεν έχουν πέσει. Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι, βάζει νέα δεδομένα στο τραπέζι. Τι αναφέρει ο Ιταλός; Πως σοβαρές πιθανότητες για να εντάξουν τον Μίροτιτς στο ρόστερ τους έχουν τόσο η Μονακό, όσο και η Παρτιζάν.

Οι μεν Μονεγάσκοι μπορούν να του προσφέρουν ένα μεγάλο συμβόλαιο, ενώ οι Σέρβοι έχουν τον άσο στο μανίκι που ακούει στο όνομα, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μέσα σε όλα, δε θα πρέπει να ξεχνάμε, πως ο Μαυροβούνιος θα πρέπει να εξασφαλίσει και την ελευθέρας του από την Μπαρτσελόνα. «Ο Μίροτιτς δεν έχει φύγει ακόμη από την ομάδα. Η περίπτωσή του είναι πολύ σοβαρή και δεν έχει λυθεί ακόμη. Είναι ένα κλειστό συμβόλαιο και η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη», είχε δηλώσει ο Τζοάν Λαπόρτα, που δείχνει να κρατάει μικρό καλάθι για «διαζύγιο» των δυο πλευρών.

Μένει να φανεί λοιπόν το πως θα εξελιχθεί το σίριαλ του καλοκαιριού…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ