Η Άλμπα αποχαιρέτησε τον Σίκμα: «Σε ευχαριστούμε για τις πολλές υπέροχες στιγμές»

Η Άλμπα αποχαιρέτησε τον Σίκμα: «Σε ευχαριστούμε για τις πολλές υπέροχες στιγμές»

Τον νέο παίκτη του Ολυμπιακού, Λουκ Σίκμα, ευχαρίστησε με ένα όμορφο μήνυμα στα social media η Άλμπα Βερολίνου, για όσα πέτυχε με τον γερμανικό σύλλογο.

Ο Λουκ Σίκμα αποτελεί εδώ και μερικές ώρες παίκτη του Ολυμπιακού, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να ανακοινώνει κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικανό φόργουορντ.

Η πρώην ομάδα του, Άλμπα Βερολίνου, έσπευσε να τον αποχαιρετήσει μέσα από μια ανάρτηση στα social media και να τον ευχαριστήσει για όλες τις όμορφες στιγμές αυτά τα έξι χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Η «γραμμή» του Κορδόν, η δήλωση-μήνυμα και η εφαρμογή του πλάνου από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Η ανάρτηση της Άλμπα:

«Έξι χρόνια, 396 αγώνες, πέντε τίτλοι, δύο βραβεία MVP: Ο Λουκ Σίκμα έχει διαμορφώσει τα τελευταία χρόνια την Άλμπα όσο κανένας άλλος παίκτης. Μετά από πολλές μεγάλες στιγμές και επιτυχίες, ήρθε τώρα η ώρα του αποχαιρετισμού: Ο Λουκ δεν θα είναι πλέον αρχηγός της Άλμπα την επόμενη σεζόν και θα ενταχθεί στην κορυφαία ελληνική ομάδα της EuroLeague μετά τη λήξη του συμβολαίου του, με τον Ολυμπιακό.

Με συνολικά 396 εμφανίσεις, ο Σίκμα ανέβηκε στην τέταρτη θέση στη λίστα όλων των εποχών με τη φανέλα της Άλμπα. Οι 3.874 πόντοι του τον καθιστούν επίσης τον τέταρτο καλύτερο σκόρερ της ομάδας όλων των εποχών. Ευχόμαστε στον Λουκ ότι καλύτερο για το μέλλον του και ανυπομονούμε να σε δούμε ξανά στη Mercedes-Benz Arena! Σε ευχαριστούμε για τις πολλές υπέροχες στιγμές!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ