Κοντά σε συμφωνία με την Βαλένθια ο Ματ Τόμας

Κοντά σε συμφωνία με την Βαλένθια ο Ματ Τόμας

Κοντά στην επιστροφή του στην Βαλένθια είναι ο Ματ Τόμας, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Έτοιμος να επιστρέψει στην ACB για χάρη της Βαλένθια ο Ματ Τόμας, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό καθώς ο Εργκίν Αταμάν του ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ψάχνει την επόμενη «στέγη» της μπασκετικής του καριέρας και φέρεται να βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στην Ισπανία και την Βαλένθια και σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο η κίνηση αυτή βρίσκεται κοντά στο να γίνει.

Διαβάστε επίσης: LIVE: Παναθηναϊκός – Χάποελ Μπερ Σεβά

Ο 28χρονος έχει πρόταση στα χέρια του από τις «νυχτερίδες» και αναμένεται να την αποδεχτεί και να επιστρέψει στον σύλλογο μετά από 3 χρόνια καθώς αγωνίστηκε με την Ισπανική ομάδα τη σεζόν 2018/19.

Τη περασμένη σεζόν, ο Τόμας είχε ένα πολύ σύντομο πέρασμα από τον Παναθηναϊκό καθώς ενσωματώθηκε τον Ιανουάριο, έχοντας κατά μέσο όρο 8,1 πόντους και 2 ριμπάουντ, στην Ευρωλίγκα. Από την άλλη, στη Basket League έπαιξε σε μόλις ένα παιχνίδι με τους «πράσινους», μένοντας στο παρκέ για 16′ λεπτά, σκοράροντας 6 πόντους και μάζεψε 2 ριμπάουντ.

Στο tweet ο Jaime March, αναφέρει: «Ο Ματ Τόμας έχει ήδη πρόταση από τη Βαλένθια. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο Ματ Τόμας θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό τις επόμενες ημέρες.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ