Euroleague: Τα σημαντικά παιχνίδια πλην «αιωνίων»

Euroleague: Τα σημαντικά παιχνίδια πλην «αιωνίων»

Το πρόγραμμα της Euroleague έγινε γνωστό σήμερα, με το ενδιαφέρον να πέφτει προφανώς στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, όμως το πρόγραμμα κρύβει μέσα του πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Η νέα Euroleague ξεκίνησε… σήμερα, με το πρόγραμμα της διοργάνωσης να γίνεται με κάθε επισημότητα γνωστό. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κοντραροχτυπηθούν την 1η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ, ενώ μπορείτε να δείτε και όλο το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» και των «πράσινων».

Η κορυφαία διοργάνωση όμως στην Ευρώπη διαθέτει κι άλλα πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια. Ανάμεσα σε αυτά είναι τα ντέρμπι του Βελιγραδίου, της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Κωνσταντινούπολης!

Διαβάστε επίσης: Μίχαϊλιουκ: Το κλειστό διετές, τα δύο εκατομμύρια και η ημερομηνία «κλειδί» για τον Ολυμπιακό (pic)

Το πρώτο ντέρμπι αναμέσα σε δύο ομάδες από την ίδια χώρα θα διεξαχθεί την πέμπτη αγωνιστική στις 26 Οκτωβρίου και ημέρα Πέμπτη. Εκεί η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα φιλοξενήσει τον Ερυθρό Αστέρα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ενώ το δεύτερο παιχνίδι θα αφορά την 19η αγωνιστική (4 Ιανουαρίου) στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα.

5η αγωνιστική θα έχουμε και το πρώτο El Clasico. 26 Οκτωβρίου η Ρεάλ θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα. Στις 3 Ιανουαρίου το δεύτερο παιχνίδι στο Palau.

Ακολουθεί το ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης στις 28 Δεκεμβρίου για την 17η αγωνιστική με γηπεδούχο την Αναντολού Εφές, ενώ το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της Φενέρ στις 24 Απριλίου για την 33η αγωνιστική.

Το πρώτο ντέρμπι της Ιταλίας ανάμεσα σε Αρμάνι Μιλάνο και Βίρτους Μπολόνια. Πρώτο παιχνίδι στην Μπολόνια στις 14 Νοεμβρίου για την 8η αγωνιστική. Ο «επαναληπτικός» στο Μιλάνο για την 33η αγωνιστική στις 5 Απριλίου.

Άλλα ενδιαφέρον παιχνίδια στην έναρξη της διοργάνωσης, είναι αυτά της πρώτης αγωνιστικής μεταξύ της Μπαρτσελόνα με την Αναντολού Εφές, ενώ στην 2η αγωνιστική οι πρώην πρωταθλητές Ευρώπης θα παίξουν στην Μαδρίτη με την Ρεάλ.

Την 3η αγωνιστική η Παρτίζαν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και την 4η η Ρεάλ την Αρμάνι Μιλάνο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ