Η Μπαρτσελόνα θέλει να «ξεφορτωθεί» και τον Κόρι Χίγκινς

Η Μπαρτσελόνα θέλει να «ξεφορτωθεί» και τον Κόρι Χίγκινς

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία, η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να αφήσει και τον Κόρι Χίγκινς και διαπραγματεύεται την απελευθέρωση του συμβολαίου του.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση παραμονής του Κόρι Χίγκινς στην Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» μόνο… σταθεροί δεν έχουν παρουσιαστεί στην άποψή τους για το τι θα κάνουν με τον Αμερικανό shooting guard, μιας και μέσα σε ένα μήνα, η ισπανική ομάδα έχει αλλάξει δύο φορές απόφαση αναφορικά με το μέλλον του παίκτη στη Βαρκελώνη.

Όπως αναφέρει πλέον η Sport, η Μπαρτσελόνα θέλει να βγει από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του Χίγκινς και ψάχνει τον τρόπο να φτάσει σε συμβιβασμό με τον παίκτη. Βέβαια, κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς ο Χίγκινς προβλέπεται να πάρει 2 εκατ. δολάρια «καθαρά» την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός κλείνει Κάρλος Νέβα!»

Σε περίπτωση που ο Χίγκινς μείνει τελικά ελεύθερος και βγει στην αγορά για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρεθεί στο στόχαστρο πολλών ομάδων, με τα πρόσφατα δημοσιεύματα από το εξωτερικό να αναφέρουν πως δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησής του θα μπουν οι δύο σερβικές ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ