Παπαγιάννης: «Πριν αποφασίσω μίλησα με Καλάθη και Ντόρσεϊ αλλά κυρίως με τον Ιτούδη»

Παπαγιάννης: «Πριν αποφασίσω μίλησα με Καλάθη και Ντόρσεϊ αλλά κυρίως με τον Ιτούδη»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στο επίσημο κανάλι της Φενέρμπαχτσε κι αναφέρθηκε στην απόφασή του να μετακομίσει στην τουρκική ομάδα.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης απολαμβάνει της… προσοχής τις πρώτες του ώρες στην Κωνσταντινούπολη ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε. Ο Έλληνας ψηλός αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ξεναγήθηκε στο μουσείο της τουρκικής ομάδας και στη συνέχεια παραχώρησε δηλώσεις στο «Fenerbahce TV».

Εκεί ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού μίλησε για την απόφασή του να φύγει από τους «πράσινους» τονίζοντας πως ήθελε μια αλλαγή στην καριέρα του και πως πριν πάρει την απόφαση μίλησε τόσο με τους Νικ Καλάθη και Τάιλερ Ντόρσεϊ, όσο και με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Διαβάστε επίσης: Το ελληνικό σχέδιο του Μπαρτζώκα

«Ήθελα μια αλλαγή στην καριέρα μου. Μίλησα με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον Νικ Καλάθη πριν αποφασίσω, κυρίως όμως μίλησα με τον κόουτς (σ.σ.: Δημήτρης Ιτούδης). Είναι μία σημαντική ευκαιρία για εμένα. Φέτος στοχεύω να ξεκινήσω από την αρχή και να κάνω ωραία πράγματα. Πέρσι με ονόμασαν αρχηγό του Παναθηναϊκού, ήμουν πολύ περήφανος γι αυτό. Αυτή η αλλαγή δεν θα διαφοροποιήσει ποτέ τα συναισθήματά μου για τον Παναθηναϊκό, γιατί έχει μια πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Ήμουν εκεί επτά χρόνια, τώρα είχα μια μεγάλη ευκαιρία».

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Νικ Καλάθη:

«Το κομμάτι του τριπόντου ήταν ένα στοιχείο που έβαλα την περσινή σεζόν στο παιχνίδι μου. Πάντα πίστευα πως είχα το ταλέντο να το κάνω, αλλά πέρσι το πραγματοποίησα. Θα είναι πολύ εύκολη η συνεργασία με τον Νικ Καλάθη, γιατί έχουμε ιδιαίτερη επικοινωνία. Πιστεύω πως θα κάνουμε όμορφα πράγματα φέτος».

Τέλος ο νέος σέντερ της Φενέρ μίλησε και για την υποδοχή που έλαβε από τους φίλους της τουρκικής ομάδας: «Απείχα από τα social media για λίγο καιρό, όταν ξαναμπήκα έλαβα πάρα πολλά μηνύματα. Πραγματικά απόλαυσα τον τρόπο που επικοινώνησαν μαζί μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ