Παναθηναϊκός: Πήγε για κόλπο με τον Βέσελι, αλλά…

Παναθηναϊκός: Πήγε για κόλπο με τον Βέσελι, αλλά…

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση ύψους 1 εκατ ευρώ στην Μπαρτσελόνα για τον Γιαν Βέσελι, αλλά οι Καταλανοί είχαν διαφορετική άποψη

Παρέα έκαναν διακοπές στη Σαρδηνία πριν απο μερικές εβδομάδες ο Κώστας Σλούκας και ο Γιαν Βέσελι. Παρέα πέτυχαν σπουδαία πράγματα στην Πόλη για λογαριασμό της Φενέρ. Παρέα θέλησε να τους… κάνει ξανά και ο Παναθηναϊκός. Η Μπαρτσελόνα όμως είχε διαφορετική άποψη. Ένα εκατ ευρώ έβαλαν οι Πράσινοι στο τραπέζι για τη μεταγραφή του εξαιρετικού Τσέχου σέντερ. Οι Καταλανοί όμως σε ένα καλοκαίρι που βασικό ζητούμενο για αυτούς είναι να… συμμαζέψουν τα οικονομικά τους, αρνήθηκαν ευγενικά.

Διαβάστε επίσης: Το ελληνικό σχέδιο του Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν απο τα ξημερώματα λοιπόν, ο Βέσελι ήταν ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού για να καλύψει την απώλεια του Γιώργου Παπαγιάννη που μετακόμισε στη Φενέρ, αλλά και για να κλείσει την γραμμή των ψηλών του μαζί με τον Λεσόρτ και τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Έκαναν υπέρβαση με βάση τα συνηθισμένα στον χώρο του μπάσκετ -εκεί που οι μεταγραφές είναι σχεδόν απαγορευτικές-. Δεν λογάριασαν όμως την στάση της Μπαρτσελόνα που αρνήθηκε να συμμετάσχει σε ένα τέτοιου τύπου deal.

Αυτή είναι φυσικά η μια όψη του νομίσματος. Η άλλη; Ο Παναθηναϊκός ήθελε έναν παίκτη απο την Ευρώπη με δεδομένη εμπειρία στη δύσκολη Euroleague. Δεν τον βρήκε και συνεχίζει την αναζήτηση. Οι δοκιμασμένες λύσεις όμως είναι πλέον λίγες στην αγορά και αυτό δύσκολα θα τον κάνει να αποφύγει την επιλογή της Αμερικής και του ΝΒΑ. Μιας αγοράς που αν δεν πιάσει Αύγουστος δεν ανοίγει εύκολα.  Βεβαίως με 2 εκατ ευρώ τον χρόνο για διετές συμβόλαιο και ένα εκατ ευρώ για μεταγραφή ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει μεγάλο μπάτζετ στη διάθεση του. Και αυτό έχει τη σημασία του.

Δεν λύνει όμως τα πάντα… το χρήμα. Φάνηκε αυτό σε πολλές περιπτώσεις μέσα στο καλοκαίρι με παίκτες σαν τον Κέβιν Πάντερ, τον Νίκολα Μίροτιτς κλπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ