Ανακοίνωσε Λαρεντζάκη μέχρι το 2026 με επικό βίντεο ο Ολυμπιακός (vid)

Ανακοίνωσε Λαρεντζάκη μέχρι το 2026 με επικό βίντεο ο Ολυμπιακός (vid)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη για ακόμη τρία χρόνια στον Ολυμπιακό μέσω μίας τρομερής ανάρτησης στα social media.

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά για ακόμη τρία χρόνια. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προαναγγείλει τη συγκεκριμένη εξέλιξη νωρίτερα με το «Αντε γεια» του Ματθαίου Γιαννούλη και λίγο αργότερα την επιβεβαίωσαν με ένα επικό βίντεο.

Σε αυτό ο Έλληνας άσος αφού μπαίνει στο αυτοκίνητό του φορώντας ένα προπονητικό t-shirt, βερμούδα, γυαλιά ηλίου και σαγιονάρες, πηγαίνει στο συνεργείο, με τον μάστορα να του λέει: «Έλα, Λάρε, για ζυγοστάθμιση ήρθες;» και εκείνον να απαντάει χιουμοριστικά: «Όχι, αδερφέ μου. Αυτό το έχει αναλάβει για τρία χρόνια ακόμα ο Μπαρτζώκας».

Διαβάστε επίσης: Επίσημο το τέλος του Μπότο από τον ΠΑΟΚ

Έτσι λοιπόν, ο Λαρεντζάκης μένει στον Ολυμπιακό για ακόμη τρία χρόνια και με αυξημένες απολαβές σε σχέση με αυτές που είχε μέχρι τώρα.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη έως το 2026.

Ο 30χρονος γκαρντ, ο οποίος φορά τα «ερυθρόλευκα» από το 2020 και δεσμευόταν ήδη με συμβόλαιο για τη σεζόν που έρχεται (2023-24), συναντήθηκε με τους Προέδρους, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και έδωσαν τα χέρια για επιπλέον δύο χρόνια συνεργασίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ