Τα δεδομένα για Ναν και Ολυμπιακό: Οι επαφές, η προθεσμία και τα 5.000.000 (vids)

Τα δεδομένα για Ναν και Ολυμπιακό: Οι επαφές, η προθεσμία και τα 5.000.000 (vids)

Ο Κέντρικ Ναν είναι ένας από τους παίκτες που αρέσει στον Μπαρτζώκα και στο εξωτερικό μιλούν για επίσημη πρόταση. Όλα τα δεδομένα για τον Αμερικανό γκαρντ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα και κοιτάζει όλο και πιο έντονα προς την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το ΝΒΑ. Ένας από τους παίκτες που ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τους Πειραιώτες είναι ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Αμερικανός γκαρντ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς δεν έχει βρει ακόμη το συμβόλαιο που θέλει στον «μαγικό κόσμο», κυκλοφορεί ελεύθερος και ρίχνει και ο ίδιος «κλεφτές ματιές» προς την Ευρώπη και τη Euroleague.

Όπως διαβάσατε πριν από μερικές μέρες, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του και σύμφωνα με το δημοσίευμα περιμένει την απάντηση του Ναν άμεσα. Σύμφωνα με το «piratasdelbasket», οι ερυθρόλευκοι είναι σε διαπραγματεύσεις και διαρκή επικοινωνία με την πλευρά του 27χρονου και έχουν δώσει προθεσμία λίγων ημερών για να πάρει την απόφαση του.

Από εκεί και πέρα, ο Μπαρτζώκας θέλει τον Ναν στο ρόστερ του αλλά «δουλεύει» κι άλλες περιπτώσεις, όπως διαβάσατε νωρίτερα από to10.gr. Εκτός από την προθεσμία 2-3 ημερών, οι νταμπλούχοι Ελλάδας φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση στον παίκτη που «αγγίζει» τα 5.000.000 δολάρια για δύο χρόνια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στις ΗΠΑ θα είναι για 1+1 χρόνια, ενώ θα υπάρχει το επόμενο καλοκαίρι NBA out για ένα χρονικό διάστημα. Τα δημοσιεύματα τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ δίνουν και παίρνουν για τον Ναν, ειδικά όσο δεν βρίσκει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Τη φετινή σεζόν βρέθηκε από τους Λέικερς στους Γουίζαρντς με τους οποίους σε 31 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 7,5 πόντους με 39.2% στα τρίποντα, 1,8 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ. Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ είχε 15,3 πόντους και 3,3 ασίστ και διεκδίκησε μέχρι ένα σημείο και το βραβείο του rookie της σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ