Ανατροπή δεδομένων με Μίχαϊλιουκ

Ανατροπή δεδομένων με Μίχαϊλιουκ

Η υπόθεση του Σβι Μίχαϊλιουκ έχει πολύ δρόμο ακόμη για τον Παναθηναϊκό, με την νέα ομάδα που μπήκε «σφήνα» να είναι ικανή να ανατρέψει τα δεδομένα...

Αν ψάχναμε να βρούμε τον μεγάλο πρωταγωνιστή στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, τότε αυτός δεν θα ήταν άλλος από τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» ζουν ένα από τα πιο καυτά τους καλοκαίρια με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δείχνει πως θέλει να αφήσει πίσω του μια για πάντα τις άσχημες τελευταίες σεζόν, προσφέροντας στον Εργκίν Αταμάν τα κατάλληλα υλικά, προκειμένου αυτός να φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η τελευταία μεταγραφική «βόμβα» που πυροδότησε το τριφύλλι ήταν αυτή του Χούαντσο Ερνανγκόμεθ. Ωστόσο οι πράσινοι δεν σταματούν εκεί θέλοντας να ολοκληρώσουν το φετινό τους παζλ, με ένα ακόμη όνομα που θα προκαλέσει… πανικό.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για τη 12αδα της Εθνικής: Ποιοι είναι «σίγουροι», ποιοι θα «κοπούν» και το κεφάλαιο… Γιάννης

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σβι Μίχαϊλιουκ, ο οποίος βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην κορυφή των ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό μάλιστα να κάνουν λόγο πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες νέα δημοσιεύματα, αυτή την φορά από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, είναι ικανά να φέρουν… τούμπα τα δεδομένα.

Πιο συγκεκριμένα ο Σβι Μίχαϊλιουκ εδώ και λίγες ημέρες έχει πρόταση στα χέρια του από τους Σέλτικς. Με το μίνιμουμ που σημαίνει γύρω στο εκατομμύριο καθαρές αποδοχές. Όμως το γεμάτο ρόστερ της Βοστώνης και ο στόχος του πρωταθλητισμού, του δίνει και μίνιμουμ χρόνο συμμετοχής. Το ξέρει κι ο ίδιος ότι κάθε περίπτωση έχει ρίσκο.

Από την μεριά τους στον Παναθηναϊκό τηρούν στάση αναμονής, ωστόσο είναι σίγουρο πως δεν μπορούν να περιμένουν για πάντα.

Όπως όλα δείχνουν σύντομα ο Ουκρανός θα ανακοινώσει την απόφαση του με τις πιθανότητες να μείνει στο NBA ή να κάνει το μεγάλο ταξίδι για την Ευρώπη να είναι μοιρασμένες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ