Ερνανγκόμεθ: «Η επιθυμία του προέδρου για τη νίκη πάση θυσία με έκανε να επιστρέψω από το ΝΒΑ»

Ερνανγκόμεθ: «Η επιθυμία του προέδρου για τη νίκη πάση θυσία με έκανε να επιστρέψω από το ΝΒΑ»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε για την επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να τον φέρει στην ομάδα, τον Εργκίν Αταμάν και τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και από την πρώτη στιγμή έδειξε την ικανοποίησή του για αυτή την πορεία στην καριέρα του.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή του και τον έκανε να νιώσει πολύ οικεία, ενώ αμέσως μετά ξεναγήθηκε στο ΟΑΚΑ και είδε από κοντά το νέο χώρο «δουλείας» του.

Διαβάστε επίσης: «Δίνει 2.000.000 ευρώ και τον Σιώπη για Μασούρα η Τραμπζονσπόρ»

Ο Ερνανγκόμεθ μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο youtube, για τη μεταγραφή του στους «Πράσινους», αλλά και όλα αυτά που νιώθει από την άφιξή του και μετά.

Αναλυτικά ο Ερνανγκόμεθ ανέφερε:

  • Για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω υπέροχα, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Ανυπομονώ να παίξω εδώ, να δω τους οπαδούς να τρελαίνονται και απλά ν αγωνιστώ με αυτή την ομάδα. Αισθάνομαι ότι ο πρόεδρος θέλει να κερδίσει πάση θυσία κι αυτή η επιθυμία για τη νίκη με έκανε να επιστρέψω από το ΝΒΑ».
  • Για τον Εργκίν Αταμάν: «Είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Ξέρει πώς να κερδίζει. Ήταν σε πολύ καλές ομάδες με εξαιρετικές συνθήκες και νιώθω ότι θέλει να κερδίσει κι εδώ».
  • Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Νιώθω ότι αγαπούν την ομάδα. Την αγαπούν μέχρι θανάτου. Ακολουθούν την ομάδα οπουδήποτε, ό,τι κι αν γίνει. Αισθάνομαι ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι οπαδοί που υπάρχουν. Μπορείς να το καταλάβεις κι από το αεροδρόμιο. Νιώθω εξαιρετικά. Ακόμη κι όταν υπέγραψα, όλα τα μηνύματα κι η αγάπη που πήρα. Δεν είχα ποτέ ξανά κάτι τέτοιο σε όσες ομάδες αγωνίστηκα. Είναι κάτι που θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ