Παρτιζάν: Οριστική συμφωνία με τον Πι Τζέι Ντοζίερ

Παρτιζάν: Οριστική συμφωνία με τον Πι Τζέι Ντοζίερ

Σύμφωνα με το «Mozzart Sport» η Παρτιζάν βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Πι Τζέι Ντοζίερ.

Στο καλύτερο πιθανό σενάριο καταλήγει η υπόθεση του Πι Τζέι Ντοζίερ στην Παρτιζάν αφού τα τελευταία 24ωρα υπήρχε έντονη φημολογία για συμφωνία των δύο πλευρών. Κάτι που εν τέλει έγινε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σέρβικης «Mozzart Sport» ο 26χρονος/φόργουορντ θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο Ντοζίερ έχει ένα πλούσιο βιογραφικό καθώς βρισκόταν στο ΝΒΑ από το 2017. Στο draft της ίδιας χρονιάς δεν επιλέχθηκε από κάποια ομάδα αλλά η Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ τον ένταξαν στο ρόστερ τους. Στην συνέχεια αγωνίστηκε με την φανέλα των Μπόστον Σέλτικς και ακόμη πιο μετά αυτή των Ντένβερ Νάγκετς. Από τα τρία χρόνια που έμεινε στο Ντένβερ η δεύτερη χρονιά του με την ομάδα ήταν και η πιο παραγωγική αφού σε περίπου 22 λεπτά ανά παιχνίδι είχε 7.7 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Σακραμέντο καταγράφοντας μόλις 16 παιχνίδια με την ομάδα.

Η ρήξη χιαστoύ που υπέστη τον Νοέμβριο του 2021 τον πήγε πολύ πίσω και έτσι κατέληξε στην Παρτιζάν οπού θα του δοθεί μία δεύτερη ευκαρία να επιστρέψει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ