Ο Κέντρικ Ναν «βλέπει» ζεστά Ολυμπιακό, αλλά…

Ο Κέντρικ Ναν «βλέπει» ζεστά Ολυμπιακό, αλλά…

Ο Κέντρικ Ναν φέρεται να «ψήνεται» πλέον για Ολυμπιακό, όμως υπάρχουν νέα δεδομένα που έχουν «παγώσει» την περίπτωση του Αμερικανού...

O Ολυμπιακός έχει σχεδόν κλείσει το ρόστερ του για τη νέα σεζόν και το μόνο που μένει είναι το «κερασάκι» στην τούρτα με την απόκτηση ενός γκαρντ που να έχει έφεση στο σκοράρισμα, αλλά και στη δημιουργία.

Οι ερυθρόλευκοι δεν βιάζονται για τη συγκεκριμένη μεταγραφή και ουσιαστικά ο παίκτης που εξαρχής ήταν ψηλά στη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός ΝΒΑερ κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν έχει βρει αυτό που θέλει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με αποτέλεσμα να κοιτάζει ακόμη πιο ζεστά προς την Ευρώπη.

Όπως έχει γραφτεί εδώ και αρκετό καιρό ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει πρόταση για δύο χρόνια στον πρώην παίκτη των Χιτ, Λέικερς και Γουίζαρντς, που άγγιζε τα 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο, όμως ο Ναν είχε το μυαλό του στο ΝΒΑ. Οι ερυθρόλευκοι είχαν δώσει διορία στον παίκτη για να απαντήσει μέχρι τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, όμως εκείνος δεν το έκανε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό όμως ο Αμερικανός γκαρντ δεν βρήκε μέχρι και σήμερα αυτό που έψαχνε στο ΝΒΑ και φέρεται να προσέγγισε μόνος του τον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες.

Ωστόσο, αν και ο ίδιος ο Ναν βλέπει πλέον ζεστά την πρόταση του Ολυμπιακού, ακούγεται ότι οι Πειραιώτες έχουν αφήσει στην άκρη την περίπτωση του προς το παρόν, διότι κοιτάζουν διακριτικά τις εξελίξεις σχετικά με τον Μάικ Τζέιμς.

Ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο με τη Μονακό, όμως η φημολογία γύρω από το μέλλον του στο Πριγκιπάτο είναι έντονη και ακούγονται διάφορα σενάρια κυρίως από το twitter για το μέλλον του. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει κατά κάποιον τρόπο «παγώσει» την περίπτωση Ναν όπως αναφέρεται στο εξωτερικό, όμως η μεταγραφή ενός γκαρντ είναι στην τελική ευθεία και πιθανότατα να ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ