Βουίζει η Γαλλία για Τζέιμς και Ολυμπιακό: «Τόσα θα του προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι…»

Βουίζει η Γαλλία για Τζέιμς και Ολυμπιακό: «Τόσα θα του προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι…»

«Βροχή» τα δημοσιεύματα για Μάικ Τζέιμς και Ολυμπιακό. Τι λένε στη Γαλλία.

Από τα πιο «καυτά» ονόματα του εφετινού καλοκαιριού. Ο Μάικ Τζέιμς εμφανίζεται στην πόρτα της εξόδου από τη Μονακό και ο Ολυμπιακός περιμένει με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Για να πυροδοτήσει άλλη μια βόμβα στην Euroleague της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τα σενάρια για το μέλλον του Αμερικανού γκαρντ δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα. Ολα τα δεδομένα συνηγορούν πως το τέλος του Τζέιμς από το Πριγκιπάτο είναι πιο κοντά από ποτέ. Άλλωστε, τόσο η έλευση του Κέμπα Γουόκερ, όσο και οι κάκιστες σχέσεις του Αμερικανού με τον Σάσα Ομπράντοβιτς καθιστούν προς το συμφέρον των δυο πλευρών ένα συναινετικό διαζύγιο.

Διαβάστε επίσης: Εσκασε η «βόμβα»: Σε ομάδα της Euroleague πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μέσα σε όλα και ο Ολυμπιακός. Που περιμένει τις οριστικές εξελίξεις σε αυτό το ιδιαίτερο μεταγραφικό σίριαλ. Στη Γαλλία επιμένουν, φέρνοντας τους ερυθρολεύκους σε θέση pole position για την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς. Μάλιστα, γίνεται λόγος και για το ποσό που θα προσφέρουν στον έμπειρο γκαρντ. Στα 2 εκατομμύρια ευρώ τοποθετούν την πρόταση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα προς την πλευρά του Αμερικανού.

Απαντες λοιπόν αντιλαμβάνονται το πόσο… ζεστά βλέπει την υπόθεση ο Ολυμπιακός. Αν φυσικά, ισχύουν και τα ποσά που αποκαλύπτουν οι Γάλλοι.

«Ο Ολυμπιακός, φιναλίστ της τελευταίας διοργάνωσης της EuroLeague, αναζητά τον αντικαταστάτη του Κώστα Σλούκα, που έχει πάει στον πράσινο αιώνιο αντίπαλο. Το ενδιαφέρον (σ.σ. μεταξύ Ολυμπιακού και Τζέιμς) είναι αμοιβαίο, υπό την προϋπόθεση ότι ο παίκτης θα συμφωνήσει να μειώσει τον μισθό του. Κάτι που θα μπορούσε να συμβεί», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα του wesportfr.

«Ο σύλλογος είναι έτοιμος να του προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ λαμβάνει 2,5 εκατομμύρια στο Πριγκιπάτο. Αλλά με πολύ μεγαλύτερες ευθύνες και σε μια ομάδα που θα μπορούσε να περιστρέφεται γύρω από εκείνον. Ένα είναι σίγουρο, ότι από το περασμένο Σαββατοκύριακο η Μονακό και ο Μάικ Τζέιμς προσπαθούν να βρουν κοινό έδαφος για πιθανή λύση του συμβολαίου του», σημειώνει.

«Στο μεταξύ, η Roca Team θα πρέπει να εργαστεί σκληρά για να βρει τον αντικαταστάτη του. Φημολογείται ότι ο Σάσα Ομπράντοβιτς θα προτιμούσε τον Κόρι Χίγκινς», τονίζουν οι Γάλλοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ