Γκεραρντίνι : «Όλοι θέλουν τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα»

Γκεραρντίνι : «Όλοι θέλουν τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα»

Ο general manager της Φενερμπαχτσέ αναγνωρίζει τη σημασία που έχει για την Ευρωλίγκα η παρουσία του Παναθηναϊκού σε αυτήν

Σε συνέντευξή του στην ιταλική ιστοσελίδα basketinside.com ο general manager της Φενερμπαχτσέ, Μαουρίτιο Γκεραρντίνι, μίλησε για το επικείμενο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, για την ομάδα του και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για τη Ζαλγκίρις και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Μίλησε, όμως, και για τον Παναθηναϊκό και το ενδεχόμενο να φύγει από την Ευρωλίγκα.

Ο Ιταλός μάνατζερ είπε πως κανείς δεν θέλει τον Παναθηναϊκό εκτός Ευρωλίγκας, είπε όμως και κάτι άλλο. Πως προτεραιότητα της Ευρωλίγκας είναι να αναπτύξει το brand της. Σα να λέει, δηλαδή, πως δεν βοηθούν ιδιαίτερα το brand κόντρες σαν κι αυτή με τον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού». Δήλωσε σχετικά ο Γκεραρντίνι:

«Πιστεύω πως δεν υπάρχει κανένα κλαμπ της Ευρωλίγκα το οποίο δεν θα ήθελε τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα. Μιλάμε για μια ομάδα που έχει συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη του brand της διοργάνωσης, εκτός του ότι είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες όλων των εποχών στη διοργάνωση. Εύχομαι να μπορέσει να βρεθεί μια θετική λύση και ο Παναθηναϊκός να παραμείνει στην Ευρωλίγκα, ταυτόχρονα όμως πρέπει να γίνει σαφές ότι στόχος της Ευρωλίγκας είναι να αναπτύξει το δικό της brand. Αυτή είναι η προτεραιότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ