Μπερτομέου : «Το μοντέλο της Euroleague είναι απόλυτα επιτυχημένο»

Μπερτομέου : «Το μοντέλο της Euroleague είναι απόλυτα επιτυχημένο»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε για το Final Four στο Βελιγράδι, τονίζοντας πως είναι τιμή για την προσφορά της Σερβίας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ενώ ξεκαθάρισε πως το μοντέλο της διοργάνωσης είναι απόλυτα επιτυχημένο.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου του Final Four του Βελιγραδίου κι αναφέρθηκε στο πετυχημένο μοντέλο της Euroleague. Επίσης ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague τόνισε πως η φετινή διοργάνωση του Final Four είναι σαν μία μορφή τιμής σε όλα όσα έχει προσφέρει το σερβικό μπάσκετ στην Ευρώπη, ενώ αποκάλυψε πως η διοργάνωση θα επεκταθεί κι άλλο στη Γερμανία, αλλά και στη Γαλλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σας καλωσορίζουμε στο Final Four. Σας ευχαριστούμε που είστε εδώ και που μας βοηθήσατε και αυτή την σεζόν. Συγχαρητήρια στις ομάδες που έφτασαν μέχρι εδώ. Καταφέραμε φέτος να φέρουμε το Final Four στο Βελιγράδι. Το να γίνει εδώ το Final Four είναι και μία μορφή τιμής στην μεγάλη συνεισφορά του σερβικού μπάσκετ στην Ευρώπη. Από εδώ προέρχονται μερικοί από τους καλύτερους παίκτες, προπονητές, μάνατζερ και διαιτητές όλων των εποχών.

Το μοντέλο μας είναι πολύ πετυχημένο. Περισσότεροι από 2,2 εκατομμύρια φιλάθλους παρακολούθησαν τα παιχνίδια, τα οποία μεταδόθηκαν σε όλες τις ηπείρους. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας στους χορηγούς και να τους πούμε ότι θέλουμε να είναι μαζί μας και τις επόμενες σεζόν. Από το 2019/2020 θα επεκταθούμε περισσότερα στη Γερμανία ενώ θα έχουμε θέση και στη Γαλλία.

Περιμένουμε ένα συναρπαστικό Final Four και ελπίζουμε να το απολαύσετε όλοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ