Ομπράντοβιτς : «Χαίρομαι που βλέπω τους φίλους μου στο final 4»

Ομπράντοβιτς : «Χαίρομαι που βλέπω τους φίλους μου στο final 4»

Ο τεχνικός της Φενέρ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για το final 4 της Ευρωλίγκα αλλά και για τα όσα τον συνδέουν με τους προπονητές των άλλων ομάδων που συμμετέχουν στην διοργάνωση του Βελιγραδίου.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στοχεύει στην κατάκτηση και της φετινής Ευρωλίγκα, καθώς το final 4 διεξάγεται στην πατρίδα του και ο Σέρβος προπονητής είχε πολλούς λόγους για να αισθάνεται άνετα στην συνέντευξη Τύπου. Ο κόουτς της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Φενέρ ρωτήθηκε για τους προπονητές των άλλων ομάδων που συμμετέχουν στο final 4 με τον Σέρβο τεχνικό να απαντά.

«Είμαι χαρούμενος που έχω αυτή την ευκαιρία να περάσω χρόνο μαζί τους. Το ξεκινήσαμε από χθες και δεν είναι εύκολο. Είναι πιο νέοι. Ο Σάρας είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσει να πάμε κάπου απόψε.

Πάντα έπαιζε με την καρδιά του. Θα δούμε πώς θα είναι αύριο. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βρίσκεσαι εδώ και ξέρω πόσο ξεχωριστός είναι ο Σαρούνας για την ομάδα του και πόσο σκληρά δούλεψε. Οι άλλες δύο ομάδες είναι ιστορικές. Χαίρομαι που βλέπω τους φίλους μου εδώ στο Final .

Δεν μπορώ να σκεφτώ για τον 10ο τίτλο, μόνο το ματς με τη Ζαλγκίρις. Όλα έχουν να κάνουν με αυτό. Ξέρω πως θα υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ο καθένας θα στηρίξει την ομάδα που θέλει. Ας νικήσει ο καλύτερος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ