Ντόντσιτς : «Δεν ξέρω αν θα είναι τα δύο τελευταία μου ματς στην Ευρώπη»

Ντόντσιτς : «Δεν ξέρω αν θα είναι τα δύο τελευταία μου ματς στην Ευρώπη»

Αμφίβολος για το μέλλον του στην Ευρώπη είναι ο Λούκα Ντόντσιτς, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού της Ρεάλ Μαδρίτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν ο εκπρόσωπος της Ρεάλ Μαδρίτης στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Final 4 της Euroleague που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι. Ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Σλοβενία τόνισε ότι η Ρεάλ πρέπει να παίξει τέλεια για να αποκλείσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να βρεθεί στον τελικό της Κυριακής 20/5.

Ο γκαρντ των μερέγχες είπε ακόμη πως δεν γνωρίζει με σιγουριά το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη και τη νέα σεζόν, καθώς έχει και την επιλογή του ΝΒΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι όμορφα να είμαι εδώ. Ήταν δύσκολη χρονιά, κάθε ομάδα μπορούσε να νικήσει. Χαίρομαι που θα παίξουμε στο Βελιγράδι», δήλωσε αρχικά.

Για το πόσο σημαντικό είναι να κατακτήσει την Euroleague, μετά το Eurobasket: «Θα ήταν υπέροχο! Μετά το Eurobasket, ακολούθησε μια ωραία χρονιά και τώρα είμαστε εδώ, έτοιμοι να νικήσουμε».

Για το πως χειρίζεται την πίεση σχολίασε: «Είναι δύσκολο, αλλά στο τέλος ξεχνάς τα πάντα όταν μπαίνεις στο παρκέ και το απολαμβάνεις».

Για το ότι είναι το δεύτερο Final 4 του: «Δεν έχω καμία πίεση. Στο προηγούμενο Final 4 πήρα ένα μάθημα. Το καλοκαίρι βελτιώθηκα, όπως και όλοι, κι ελπίζω για το καλύτερο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η σεζόν μας ήταν υπέροχη και δύσκολη. Η ΤΣΣΚΑ τερμάτισε στην 1η θέση. Πρέπει να παίξουμε τέλεια για να νικήσουμε».

Για το αν είναι τα 2 του τελευταία ματς στην Ευρώπη αυτά και τη στήριξη από τον κόσμο του Βελιγραδίου: «Δεν ξέρω αν θα είναι αυτά τα 2 τελευτάια μου ματς. Πειρμένω να τη στήριξη από το Βελιγράδι, είμαι φαν του Ερυθρού Αστέρα, και είναι χαρά μου να είμαι εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ