Ρότζερς: «Κρίμα που δεν είναι οι αιώνιοι στο Βελιγράδι»

Ρότζερς: «Κρίμα που δεν είναι οι αιώνιοι στο Βελιγράδι»

Ο πάλαι ποτέ παίκτης τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού, Τζόνι Ρότζερς, μίλησε για το γεγονός πως οι παλιές του ομάδες δεν είναι στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Πέρασε από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και σίγουρα ξέρει πόσο άσχημα νιώθουν αμφότεροι οι «αιώνιοι» που δεν είναι στο Βελιγράδι. Ο λόγος για τον Τζόνι Ρότζερς, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της Nova πριν τον πρώτο τελικό και αν μη τι άλλο οι δηλώσεις του είχαν ενδιαφέρον.

Αρχικά ο πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό το 2002 δήλωσε: «Είναι κρίμα που δεν έχουμε ομάδα από την Ελλάδα. Δεν είναι φυσιολογικό Περιμέναμε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να είναι εδώ. Η Ζαλγκίρις παίζει χωρίς άγχος. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ομάδα που θα έχει όλα τα όπλα της και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα έχει πολύ άγχος. Θα είναι δύσκολο για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Τέλος για τους δύο ημιτελικούς του Final 4 ο Ρότζερς είπε: «Ο Ζοτς και ο Σάρας είναι λάτρεις της τακτικής. Θα παιχτεί στην τακτική ο ημιτελικός της Φενέρμπαχτσε με την Ζαλγκίρις. Και η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ ξέρουν να παίξουν άμυνα και να λειτουργήσουν με τον ρυθμό, άρα είναι πιο ευέλικτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ