Ντόντσιτς : «Είναι υπέροχο, μείναμε ενωμένοι και τα καταφέραμε»

Ντόντσιτς : «Είναι υπέροχο, μείναμε ενωμένοι και τα καταφέραμε»

Ντόντσιτς και Ρούντι μίλησαν για την μεγάλη πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Ευρωλίγκας, με τον δεύτερο να κάνει λόγο για χρυσή ευκαιρία της βασίλισσας προκειμένου να προσθέσει ένα ακόμη τρόπαιο στην πλούσια ιστορία της.

Σε στιγμές έκστασης βρισκόταν ο Λούκα Ντόντσιτς μετά το τέλος του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που βρήκε μεγάλη νικήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης με 92-83. Ο Σλοβένος άσος έκανε λόγο για υπέροχο συναίσθημα, ενώ στάθηκε στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα τα οποία αντιμετώπισε η βασίλισσα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, από τα οποία όμως βγήκε πολύ δυνατή, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

«Είναι υπέροχο. Ήταν μία από τις καλύτερες σεζόν στις Euroleague και η κάθε ομάδα μπορούσε να νικήσει οποιαδήποτε άλλη. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό αυτής της διοργάνωσης. Είχαμε μία πολύ δύσκολη σεζόν με όλους τους τραυματισμούς, αλλά μείναμε μαζί, συνεχίσαμε να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και τα καταφέραμε», ήταν τα λόγια του νεαρού σταρ.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ δήλωσε από την πλευρά του: «Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Στην τρίτη περίοδο όμως βελτιώσαμε την άμυνά μας. Στη συνέχεια, είχαμε και καλές επιλογές στην επίθεση με λίγα μόνο λάθη. Με αυτά τα στοιχεία, έπρεπε να νικήσουμε. Παίξαμε ομαδικά, όλοι συνεισέφεραν κι αυτό είναι σημαντικό.

Νικήσαμε μία σπουδαία ομάδα. Είναι μία χρυσή ευκαιρία μπροστά μας και πρέπει να την αξιοποιήσουμε, αν και η Φενέρμπαχτσε είναι μία εξαιρετική ομάδα που θα έχει και τους οπαδούς μαζί της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ