Ομπράντοβιτς : «Τυχερός που έχω τον Σλούκα»

Ομπράντοβιτς : «Τυχερός που έχω τον Σλούκα»

Ο προπονητής της Φενέρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα γκαρντ αλλά και για τον Λούκα Ντόντσιτς, ενόωψει του αυριανού τελικού της Ευρωλίγκα.

Η Φενέρ επικράτησε στον ημιτελικό του Final 4 της Ζαλγκίρις Κάουνας και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα κοντραριστεί με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε πολλούς λόγους να αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος καθώς η ομάδα του θα δώσει το παρών στον τελικό της Ευρωλίγκα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στον μεγάλο τελικό και την προσπάθεια της ομάδας του να κατακτήσει ξανά το τρόπαιο και είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Κώστα Σλούκα. «Οι γκαρντ καταλαβαίνουν καλύτερα τους προπονητές κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την επικοινωνία μας. Ο Σλούκας είναι ηγέτης και είμαι τυχερός που τον έχω στην ομάδα. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία κι αυτό είναι πολύ σημαντικό» υποστήριξε ο Σέρβος κόουτς.

Ο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε και στην απόδοση του Ντίξον στον ημιτελικό με την Ζαλγκίρις, με τον «Ζοτς» να επισημαίνει χαρακτηριστικά. «Πολλοί λένε ότι ήταν έκπληξη η εμφάνιση του Ντίξον. Ξέρω όμως πολύ καλά τι μπορεί να δώσει στην ομάδα, τον βλέπω κάθε μέρα στην προπόνηση. Συζητήσαμε με τους συνεργάτες μου και τα πράγματα πήγαν καλά. Πολλοί μπορεί να λένε τώρα, «ο βλάκας ο Ομπράντοβιτς δεν τον έβαζε να παίξει περισσότερο». Ίσως στον τελικό πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι ο κόουτς της Φενέρ μίλησε με θερμά λόγια και για τον Λούκα Ντόντσιτς της Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέροντας για τον Σλοβένο. «Έχω πει πολλές φορές πως ο Ντόντσιτς είναι πανέξυπνος. Είναι τυχερός που βρίσκεται στην Ρεάλ και ο Πάμπλο Λάσο του έδωσε την ευκαιρία. Όλοι του έδωσαν την ευκαιρία να αναπτυχθεί. Τον συγχαίρω για όσα έχει πετύχει και εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον».

Ο προπονητής της Φενέρ αναφέρθηκε και στο κίνητρο που έχει η ομάδα του για την κατάκτηση του τροπαίου στον αυριανό τελικό, τονίζοντας χαρακτηριστικά.

«Από την πρώτη προπόνηση υπάρχει κίνητρο. Από τότε αρχίζει το κίνητρό μου. Θες προπονήσεις, μέρες, ομιλίες προς τους παίκτες σου να γίνουν καλύτεροι. Στην κανονική περίοδο τα πράγματα διαφοροποιούνται. Το κίνητρο στο Final Four είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Πολλοί φίλοι μου θα είναι εδώ να υποστηρίξουν την ομάδα. Αυτό είναι κίνητρο. Το κίνητρο είναι σημαντικό για μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ