Σλούκας : «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου»

Σλούκας : «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου»

Ο Έλληνας γκαρντ χαρακτήρισε όνειρο για τη Φενέρ τη συμμετοχή σε τρίτο συνεχόμενο τελικό της Ευρωλίγκας.

Ο Κώστας Σλούκας είναι ο ηγέτης της Φενέρ και αυτός ο χαρακτηρισισμός αποκτά μεγαλύτερη αξία για τον Έλληνα γκαρντ όταν αποδίδεται από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σλούκας θα ηγηθεί των προσπαθειών της Φενέρ για την κατάκτηση του τροπαίου στον αυριανό τελικό και μιλώντας για την αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης υποστήριξε χαρακτηριστικά.

«Η Φενέρ θα παίξει σε τρίτο συνεχόμενο τελικό Ευρωλίγκας κι αυτό είναι ένα όνειρο για την ομάδα μας. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και τα όσα έχουμε πετύχει. Θα παίξουμε με μια ποιοτική ομάδα και το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Ελπίζω να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Η δουλειά μου είναι να είμαι συγκεντρωμένος.

Είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε μια ομάδα που έχει στόχο την κατάκτηση τίτλων. Αυτό με κάνει καλύτερο παίκτη και καλύτερο άνθρωπο. Σε τέτοια παιχνίδια όμως δεν αρκεί μόνο η εμπειρία, χρειάζεται θέληση και τύχη».

Ο Κώστας Σλούκας ρωτήθηκε και για τον Λούκας Ντόντσιτς με τον Έλληνα γκαρντ να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης. «Αυτό το παιδί είναι ένα θαύμα. Είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, έχει εξαιρετική ποιότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ