Γιόβιτς: «Είμαι έτοιμος και πρέπει να το αποδείξω»

Γιόβιτς: «Είμαι έτοιμος και πρέπει να το αποδείξω»

Ο Στέφαν Γιόβιτς μίλησε για πρώτη φορά ως νέο μέλος της Βαλένθια και δήλωσε έτοιμος για την νέα σεζόν σε Ισπανία και Ευρωλίγκα.

Ένα από τα πρόσωπα του φετινού Mundobasket και από τους πιο πολύπειρους γκαρντ της Ευρώπης, ο Στέφαν Γιόβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία με τη φανέλα της Βαλένθια.

Ο Σέρβος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, μίλησε για πρώτη φορά από την στιγμή που ανακοινώθηκε, δηλώνοντας έτοιμος για την απαιτητική νέα σεζόν Ευρώπη και Ισπανία.

«Δεν έχω παίξει στην Ευρωλίγκα για λίγο, αλλά το Παγκόσμιο Κύπελλο μου επέτρεψε να δείξω πολλά πράγματα. Το κλειδί είναι η σκληρή δουλειά. Είμαι σε καλή κατάσταση, πρέπει να προσαρμοστώ στην ομάδα, να ξεκινήσω από την ACB και μετά την Ευρωλίγκα. Ξέρω ότι είμαι προετοιμασμένος και τώρα πρέπει να το δείξω στο παρκέ».

Νομίζω ότι είμαι έτοιμος, ανυπομονούσα να μπορέσω να ξανά συνδυαστώ. Έχω μερικές μέρες. «Δεν έχω τραυματισμούς και είμαι έτοιμος να παίξω και στις δύο διοργανώσεις», δήλωσε.

«Όλοι ξέρουν πώς παίζω, μου αρέσει να παίζω για την ομάδα, να μοιράζομαι την μπάλα και να κάνω την ομάδα μου καλύτερη. Πρέπει να ξέρω πώς να αναγνωρίζω τι χρειάζεται η ομάδα ανά πάσα στιγμή και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου. Δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνεις σουτ ή να παίζεις ένας εναντίον ενός αλλά πάντα θα υπάρχουν προτεραιότητες».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ