Ντόντσιτς : «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Ντόντσιτς : «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα ήταν για τον Λούκα Ντόντσιτς χαρακτήρισε την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και την ευτυχία του για το βραβείο του MVP της regular season της Euroleague. Ο Σλοβένος νεαρός σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει γράψει ιστορία, καθώς σε ηλικία μόλις 19 χρονών έχει πάρει τον τίτλο του πολυτιμότερου σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση όντας πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική του ομάδα.

Στις δηλώσεις του μετά την απονομή των βραβείων για τη φετινή σεζόν, ο Ντόντσιτς είπε: «Eίναι απίστευτο. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι που μπορεί να με κάνει πολύ περισσότερο χαρούμενο. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα media, τους φιλάθλους και ειδικά τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Χωρίς την ομάδα μου, αυτό θα ήταν αδύνατο. Το μπάσκετ είναι διασκέδαση. Για εμένα, το «κλειδί» είναι να διασκεδάζω κάθε στιγμή».

Για τον αποψινό τελικό: «Η Φενέρμπαχτσε είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχουν κάνει μία φανταστική δουλειά. Έχουν έναν τρομερό προπονητή και απίστευτους φιλάθλους. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε για κάθε κατοχή».

https://twitter.com/EuroLeague/status/997946510632476672

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ